bote22":1lv2diu1' Alıntı:İdecad statik programı analiz kısmındayken çok yavaş çalışıyor. İşletim sistemim Win 8 İşlemcim İ5 sorun işletim sisteminde mi kaynaklanıyor, nasıl çözülür yardım bekliyorum. Teşekkürler.
bote22":1ee6b0fm' Alıntı:tüm analizlerde aynı sorun var sadece analiz kısmında bu sorun.
idecad statik programı analiz kısmındayken çok yavaş çalışıyor. sorun sadece analiz kısmında. kullandığım iki tane farklı bilgisayar var. laptop win 10. pc de win XP. XP de hiçbir sorun yok.
Analiz süresi bilgisayar bileşenlerine, projedeki çubuk, kabuk ve düğüm noktası sayılarına, diyafram modelleme yöntemine vb. faktörlere bağlıdır.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Merhabalar. Bilgisayar win10, i7, 16GB, 512ssd.Analiz süresi bilgisayar bileşenlerine, projedeki çubuk, kabuk ve düğüm noktası sayılarına, diyafram modelleme yöntemine vb. faktörlere bağlıdır.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Programda Windows 10 işletim sisteminde herhangi bir yavaşlık söz konusu değildir. Analiz süresini karşılaştırdığınız, iki bilgisayarın diğer özelliklerini karşılaştırmanızı öneririz. (işlemci hızı)idecad statik programı analiz kısmındayken çok yavaş çalışıyor. sorun sadece analiz kısmında. kullandığım iki tane farklı bilgisayar var. laptop win 10. pc de win XP. XP de hiçbir sorun yok.