V11'i Online Satın Alın

İdecad Analiz Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bote22

Yeni Üye
İdecad statik programı analiz kısmındayken çok yavaş çalışıyor. İşletim sistemim Win 8 İşlemcim İ5 sorun işletim sisteminde mi kaynaklanıyor, nasıl çözülür yardım bekliyorum. Teşekkürler.

bote22":1lv2diu1' Alıntı:
İdecad statik programı analiz kısmındayken çok yavaş çalışıyor. İşletim sistemim Win 8 İşlemcim İ5 sorun işletim sisteminde mi kaynaklanıyor, nasıl çözülür yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Analizde yavaş çalıştığını söylediğiniz bir projeyi mesaja ekler misiniz?

idecad statik programı analiz kısmındayken çok yavaş çalışıyor. sorun sadece analiz kısmında. kullandığım iki tane farklı bilgisayar var. laptop win 10. pc de win XP. XP de hiçbir sorun yok.

idecad statik programı analiz kısmındayken çok yavaş çalışıyor. sorun sadece analiz kısmında. kullandığım iki tane farklı bilgisayar var. laptop win 10. pc de win XP. XP de hiçbir sorun yok.

Analiz süresi bilgisayar bileşenlerine, projedeki çubuk, kabuk ve düğüm noktası sayılarına, diyafram modelleme yöntemine vb. faktörlere bağlıdır.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Programda Windows 10 işletim sisteminde herhangi bir yavaşlık söz konusu değildir. Analiz süresini karşılaştırdığınız, iki bilgisayarın diğer özelliklerini karşılaştırmanızı öneririz. (işlemci hızı)
10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan teknik destek portalından, portalda kayıtlı mail adresi ile teknik destek talebinde bulunursanız, uzaktan erişimle yardımcı olmaya çalışırız.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri