V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İdecad Api

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan miralay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

miralay

Kıdemli Üye
Api ile ilgili bir çalışma yol haritasında var mıdır ? Görüşümü soracak olursanız api'nin eklenmesi idecad için çok olumlu bir gelişme olur. Artık api kullanan inşaat mühendisi sayısı azımsanmayacak düzeye geldi.

Selamlar. Daha önce de bu isteği dile getirmiştiniz ama o mesajı bulamadım. Api desteği ile nasıl çözümler elde edilecek?

Mesela ben CSI yazılımlarındaki gibi veri giriş ve sonuçlarının Excel'e aktarılabilmesini isterdim ama api ile ne yapabileceğimi ön göremedim. Şahsi fikrim kullanıcıların çoğunluğunun işine yarayacak istekleri daha öne almak yazılım firması için daha mantıklı hareket olur. Bu yüzden bu konuyu detaylandırır ve pratik örnekler verirseniz belki bizler de iş akışımıza ne tür katkıları olabileceğini görür ve isteyebiliriz.

Erhan Bey mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. Api ile planladığım şeyi ticari olarak kullanmak istediğim için burada açıkça yazmak istemiyorum. Ciddi bir pazarının olduğunu düşünüyorum çünkü. İde'den umudumu kestim :). Başka bir platformda başladım çalışmaya. Ancak fikrim aynı. İdecad mutlaka yakın bir gelecekte api çalışmalarına başlamalı diye düşünüyorum. Saygılar.

Geri