huseyin026
Yeni Üye
Yeni yeni programı kullanıyorum ve udemyden bir kurs takip ederek öğreniyordum . bir şablon proje paylaştı . ben bu şablon projeyi ekleyeyim dedim . yeni proje oluştururken şablon projeler aşağıda hiç gözükmüyordu ( eskiden gözüküyordu) . paylaşılan şablon projeyi "Kullanıcı Şablon Projeleri" ne ekledim yine gözükmeyince bir konu buldum bu hata için programı silin datada idecad dosyasını silin tekrar yükleyin pcyi resetleyin ve ctrl shift ile başlatın diyordu. bu aşamaları yaptım fakat bu sefer programı açamıyorum . program açılıyor karşıma oturum açma ekranı geliyor mail adresimi şifreyi kodu giriyorum karşıma " deneme sürümünü çalıştırmak için internet bağlantısı ve kullanıcı girişi gereklidir diyip beni programdan atıyor. İnternetim var ondan eminim. Garip olan tekrar deniyorum ve kodu okuyamadım bir sefer koddaki harfleri değiştire tıkladım . tekrar girdim bu sefer kodu kabul etmiyor. kod hep hatalı diyor. eğer kodu değiştirmeye tıklarsam bu hep böyle oluyor. giriş yapamıyorum hiçbir şekilde.