C cansahin Etkin Üye 4 Ağu 2017 #1 Konut projesi Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Ekli dosyalar Screenshot_2.png 298.9 KB · Görüntüleme: 4,886
Z ZEYNEP AVUKAT Yeni Üye 27 Ara 2017 #2 Merhaba, bu çizimleri eski sürüm olarak paylaşabilir misiniz? ben idecad 7 kullanıyorum bu çizimler açılmıyor.
Merhaba, bu çizimleri eski sürüm olarak paylaşabilir misiniz? ben idecad 7 kullanıyorum bu çizimler açılmıyor.
Hakan Şahin Administrator 27 Ara 2017 #3 ZEYNEP AVUKAT":3jl6a99n' Alıntı: Merhaba, bu çizimleri eski sürüm olarak paylaşabilir misiniz? ben idecad 7 kullanıyorum bu çizimler açılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, 8 demo ile açıp, inceleyebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
ZEYNEP AVUKAT":3jl6a99n' Alıntı: Merhaba, bu çizimleri eski sürüm olarak paylaşabilir misiniz? ben idecad 7 kullanıyorum bu çizimler açılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, 8 demo ile açıp, inceleyebilirsiniz. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.