V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

İDECAD V11 DE DÜZELECEĞİNİ DUYDUĞUM FAKAT HALA BENİM YAŞADIĞIM SIKINTILAR

1) MERDİVEN ÇİZİMİNDEKİ SIKINTILAR GİTTİĞİ SÖYLENMİŞTİ GİTMEMİŞ ÇİZERKEN AŞAĞIYA DOĞRU OLUYOR SÜREKLİ ÇIKIŞ YÖNÜNÜ DEĞİŞTİR DEDİĞİMDE MERDİVEN ALANI EKLEMEM GEREKTİĞİNDE ABSÜRT ŞEKİLDE OLUŞUYOR BUNA ÇÖZÜM VAR MI ?
2) İDECAD MİMARİ KAPANMA SORUNU V11 DE ÇÖZÜLDÜ DİYE DUYMUŞTUM ANİDEN KAPANIP PROJEYE SIFIRDAN BAŞLAMAM GEREKTİ ÇÖZÜLMEMİŞ BAŞKA BİR NEDENİ Mİ VAR BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
3)Türkiye Deprem Tehlike Haritaları İnteraktif Web Uygulamasına KOORDİNATLARI GİRDİĞİMDE İDECADin çevrimdışı aldığı veriler nasıl farklı olabiliyor bu bir hataya sebebiyet verir mi ?

Son düzenleme:
1) MERDİVEN ÇİZİMİNDEKİ SIKINTILAR GİTTİĞİ SÖYLENMİŞTİ GİTMEMİŞ ÇİZERKEN AŞAĞIYA DOĞRU OLUYOR SÜREKLİ ÇIKIŞ YÖNÜNÜ DEĞİŞTİR DEDİĞİMDE MERDİVEN ALANI EKLEMEM GEREKTİĞİNDE ABSÜRT ŞEKİLDE OLUŞUYOR BUNA ÇÖZÜM VAR MI ?
Merdiven oluştururken kullanıdığınız çıkış hattı çizerken çizim yönüne dikkat edin.
Rota objesinin çizim yönü çıkış hattı ile aynı olmalı. Çıkış hattı rotasını çizerken alt basamaklardan üste doğru çizin.
Ters çizerseniz merdiven modeli yazdığınız gibi hatalı oluşacaktır.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

2) İDECAD MİMARİ KAPANMA SORUNU V11 DE ÇÖZÜLDÜ DİYE DUYMUŞTUM ANİDEN KAPANIP PROJEYE SIFIRDAN BAŞLAMAM GEREKTİ ÇÖZÜLMEMİŞ BAŞKA BİR NEDENİ Mİ VAR BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
Projenizde bu tarz kapanma oluşturan durumları tespit ettiğinizde projeniz ile birlikte teknik destek merkezimize gönderirseniz projeniz incelenir.

3)Türkiye Deprem Tehlike Haritaları İnteraktif Web Uygulamasına KOORDİNATLARI GİRDİĞİMDE İDECADin çevrimdışı aldığı veriler nasıl farklı olabiliyor bu bir hataya sebebiyet verir mi ?
TBDY sihirbazında Çevrimdışı seçeneği kullanılarak elde edilen spektrum değerleri program tarafından hesaplanmaktadır. Afad ve ideYAPI farklı algoritmalar kullandığı için değerler birebir aynı çıkmaz. (Çevrimiçi ve Çevrimdışı seçenekleri kullanılarak elde edilen deprem sonuçları çok az fark eder.) Deprem haritasındaki değerlerin aynısını kullanmak istiyorsanız, spektrum değerlerini (Ss, S1) Siz girebilirsiniz.

Geri