V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

İDESTATİK V6 İLE YIĞMA YAPI ANALİZİ

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan civilng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İdecadin resmi internet sitesinden idestatik v6 ürün özelliklerine baktığımda yığma yapı analizi yapılabileceği söyleniyor.
Forumda arama çubuğuna yığma yazıp arattırdığımda çıkan sonuçlarda herkes farklı şeyler söylemiş.Kimi yazdıklarına muhatap bulamamış,kimi meslektaşımız bu böyle yapılır diye fikir sunmuş,kimisi ise böyle şey olur mu çok yanlış tarzında kelimeler kullanmış.Yani idecadin resmi internet sayfasında ürün özelliği olarak belirttiği yığma yapı analiz işlemleri muallakta kalmış.
Benim anlamadığım kısım ise bir tane bile yönetici veya forum yetkilisi bu konuda hiçbir açıklamada bulunmamış.Bu konulardan (sanki) bilerek uzak kalmayı seçmişler.
Sizden ricam sitenizde ürün özelliği olarak reklamını yaptığınız yığma yapı analizini açıklığa kavuşturun.Yığma yapı analizi nasıl yapılır,idestatik hangi yönetmelik gereklerini uygulayabilmektedir,bir yığma yapıyı idestatik ile tamamen çözebilirmiyiz gibi soruların cevabını merak ediyorum.Bunlar yapılabiliyorsa diğer özelliklerdeki gibi birde eğitim videosu koymanızı rica ediyorum.
 
ideCAD Statik ile Yığma Yapı Analizi Yapılabilir.
Sap2000, Etabs gibi programlar ile Yığma Yapı Analizi nasıl yapılıyor ise ideCAD ile aynı yöntemle Yığma Yapı Analizi yapılır.

İyi çalışmalar dilerim
 
Geri
Üst