huseyinakkus56
Tanınmış Üye
Merhabalar.. İlgili idare son kat tabliyesine çatı yükü tanımlamamızı kabul etmiyor. Direkt çatıyı çizmemizi istiyor. İdestatikte böyle bir şey mümkün mü yoksa bunun için çelik mi almalıyız?
Merhabalar.. İlgili idare son kat tabliyesine çatı yükü tanımlamamızı kabul etmiyor. Direkt çatıyı çizmemizi istiyor. İdestatikte böyle bir şey mümkün mü yoksa bunun için çelik mi almalıyız?
teşekkürler Talip Bey bu videoda çatı butonu var ancak şuan kullandığım versiyonda kaldırılmış.
Kendim daha önce uygulamadım ama Youtube de daha önce izlediğim bir videoda görmüştüm. Belki işinizi görür kolay gelsin.
Onu ayrıca satın almamız mı gerekiyor Levent bey?Çatı komutu betonarme+çelik modülünde bulunmaktadır.
Şu an betonarme modül kullanıyorsanız, betonarme+çelik modülü almanız gerekiyor. Detaylı bilgi için Bursa ofisimizle iletişime geçebilirsiniz.Onu ayrıca satın almamız mı gerekiyor Levent bey?