V11'i Online Satın Alın

İskele Makrosunda çizim alma

İskele makrosunda çizim alırken sadece izometrik görünüşünü alabiliyorum acaba istediğim açıdan örneğin hem arka hemde ön cepheyi görecek şekilde 2 ayrı çizim nasıl alabilirim

Benim de sorunlarımdan bir tanesi bu. iskeleyi yandan görünüş olarak görüntüsünü çizim olarak alamıyorsunuz zannedersem. İzometrik görünüş, plan görünüş ve cephe görünüşü olmak üzere 3 farklı şekilde çizim alınabiliyor. Umarım önümüzdeki güncellemelerle bu eksik giderilir.

Merhaba;

İskele görünüşü x ve y doğrultularında oluşturulmaktadır. Yan görünüşten kasıt izometrik görünüşte binanın başka bir yönünden de iskelelerin görüntüsü ise açı veya yön önemli değildir. Belediyeler binanın tüm çevresi boyunca yerleşmiş bir iskele çizimi istemekteler ve bu detay plan ve izometrik görünüşte oluşturulmaktadır.
Ancak belediyelerin sizlerden istediği yukarıda sayılan çizimler dışında detaylar veya bu detayların farklı formatları ise bizlere bildirirseniz gereken çalışma yapılacaktır.

İyi Çalışmalar.

Ekli dosyalar

• iskele çizim.png
    iskele çizim.png
    222.7 KB · Görüntüleme: 16
Ben aslında bununla ilgili olarak; üç boyut ekranında sağ kilik / vektör çizim oluştur komutunu önerecektim. Ama denedim: iskele elemanlarından merdivenleri, yürüyüş yolunu ve tuhaf bir şekilde diğer elemanların sadece uç kısımlarını çizdiğini gördüm. Vazgeçtim. Nurgül hanım, inceler misiniz?

Geri