V11'i Online Satın Alın

İskele makrosunda analiz sonrası rapor alınamaması

İskele makrosunda analiz yaptıktan sonra çelik kolon ve kirişleri incelemek için raporlar bölümüne giriyorum ancak rapor kısmı boş görünüyor. Örnek olarak küçük bir proje yükledim. Kontrol ederseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Merhaba
Hiç bir şey değiştirmeden hesap yapıldığında çizim ve rapor alınmakta.

Ünver ÖZCAN

Ekli dosyalar

• AAAA.png
    AAAA.png
    202.6 KB · Görüntüleme: 4,308
Hiç bir değişiklik yapmadan oluşturdum ama çelik tasarım bölümünden kolon ve kiriş sekmesine girmeye çalıştığımda ekrana bir şey gelmiyor rapor kısmında da kiriş ve kolonlarla ilgili bir bilgi yok

Merhaba,

İskele tanımladığınızda artık dosya bir iskele projesi haline gelmektedir. Analiz yaptıktan sonra ''rapor-seçmeli raporlar'' a tıklayıp rapor alırsanız iskele raporu alınacaktır. Buradan iskele elemanlarının tasarım sonuçlarını inceleyebilirsiniz.

Medeniyetmuhendisi":38jsypoc' Alıntı:
İskele makrosunda analiz yaptıktan sonra çelik kolon ve kirişleri incelemek için raporlar bölümüne giriyorum ancak rapor kısmı boş görünüyor. Örnek olarak küçük bir proje yükledim. Kontrol ederseniz sevinirim.
Betonarme sürümünü kullanan kullanıcılarımız, 8.5 versiyonunda çelik kolon ve çelik kiriş raporlarını alamamaktadır. Bir sonraki güncellemede alabileceklerdir.

İyi çalışmalar

Geri