V11'i Online Satın Alın

Şablon proje

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan matrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

matrax

Etkin Üye
1.temlate dosyasına user dosyasına kendi şablonumu kaydettim ama temlate de user dosyası olmasına rağmen yeni aç dedğimde user dosyası grnmyor...

2.yeni kesit tanımlarken bu kesiti kulanma sansımız varmı...yada yeni kesit eklemedeki olay nedir simdiden teşekr edrim..

Ekli dosyalar

• profil tanımlama.jpg
    profil tanımlama.jpg
    213.5 KB · Görüntüleme: 4,711
  • user dosyası.jpg
    user dosyası.jpg
    103.1 KB · Görüntüleme: 4,711
Re: şablon proje

matrax":2vap6tg3' Alıntı:
1.temlate dosyasına user dosyasına kendi şablonumu kaydettim ama temlate de user dosyası olmasına rağmen yeni aç dedğimde user dosyası grnmyor...
Kayıt ettiğiniz şablonun uzantısını .ide yapın.

matrax":2vap6tg3' Alıntı:
.yeni kesit tanımlarken bu kesiti kulanma sansımız varmı...yada yeni kesit eklemedeki olay nedir simdiden teşekr edrim..
O olanak çelik programın alt yapısı ile ilgili bir olanaktır. Mevcut versiyonda kullanıma kapalıdır.

1.pardon eski versyonda varmıs .. temlate dosyasında user yokmus örnek tek varmış hocam .bide ide7 olarak kayıtedbilşrm uzantısı ide uzantısı yok
2.idecat te hocam mause veya klavye ayarkları varmı örneğim mausun sol tusuna basıp sağ tılkatğında özeliklerine grbiliyon bunun tam tersi yapmak istersem yapabilirmyim bi ornek sadece klavyden co enter kopylamyı değstrmek istersem şimdden teskr edrim

Ekli dosyalar

• adsız.jpg
    adsız.jpg
    194.2 KB · Görüntüleme: 4,676

matrax":2wv20nk6' Alıntı:
1.pardon eski versyonda varmıs .. temlate dosyasında user yokmus örnek tek varmış hocam .bide ide7 olarak kayıtedbilşrm uzantısı ide uzantısı yok
Bir önceki mesajıma rağmen ide7 olması fark etmiyor. Yapabilirsiniz. Sadece klasör yapısına dikkat edin. Dosya, "Templates\structural" altında veya herhangi bir klasörde olmalıdır.

2.idecat te hocam mause veya klavye ayarkları varmı örneğim mausun sol tusuna basıp sağ tılkatğında özeliklerine grbiliyon bunun tam tersi yapmak istersem yapabilirmyim
Yapılamaz.

bi ornek sadece klavyden co enter kopylamyı değstrmek istersem şimdden teskr edrim
idecadalias.txt dosyasında değişiklik yapabilirsiniz.

matrax":3b2itics' Alıntı:
2.idecat te hocam mause veya klavye ayarkları varmı örneğim mausun sol tusuna basıp sağ tılkatğında özeliklerine grbiliyon bunun tam tersi yapmak istersem yapabilirmyim
Sorunuzu tam anlayamadım ama cevap bu olabilir mi diye düşünerek yazıyorum. Sağ tuşda normalde menü çıkar. Eğer genel ayarlardaki tiki kaldırırsanız komut tekrarı (en son kullanılan komut) olur. Sağ tuşta menü işareti varken ctrl tuşuna basarak sağ klik yaparsanız yine komut tekrarı çıkar. Eğer işaret yoksa işlem tersinedir. Bilemiyorum sormak istediğiniz bu muydu?

Ekli dosyalar

• Screenshot 2014-02-27 18.23.27.png
    Screenshot 2014-02-27 18.23.27.png
    30.6 KB · Görüntüleme: 4,665

8.103 versiyonu kullanıcısıyım ,2 adet HEA 600 kesitinden haç şeklinde yaparak bir kolon oluşturmak istiyorum ancak yeni kesit oluşturda tüm versiyonları denedim ancak istediğimi bulamadım.daha önce benzer bir durumla karşılaşan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

Geri