V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Şantiye Şefliğinde Kendimi Nasıl Geliştiririm

Heisenberg95

Yeni Üye
Merhabalar, bölgesinin en büyüğü sayılabilecek bir şirkette şantiye şefliği yapmaktayım ve daha önce şantiye şefliği yapmadığım için çok afallıyorum. Malzeme bilgim eksik, betonarme dışında bütün imalatlarda eksiğim kendimi geliştirmek için girdiğim şirkette ne yapacağımı bilemiyorum nasıl gelişirim ne yapmam gerek. Şu an şantiye kurulum aşamasında sadece hafriyat var ve ben çevre düzenlemeleri olsun çok eksik kalıyoru değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Udemy platformunda şantiye eğitim video dersleri var. Temelden Çatıya yapım aşamaları eğitimi veriyorlar. Onları alıp videoları izleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Merhabalar, bölgesinin en büyüğü sayılabilecek bir şirkette şantiye şefliği yapmaktayım ve daha önce şantiye şefliği yapmadığım için çok afallıyorum. Malzeme bilgim eksik, betonarme dışında bütün imalatlarda eksiğim kendimi geliştirmek için girdiğim şirkette ne yapacağımı bilemiyorum nasıl gelişirim ne yapmam gerek. Şu an şantiye kurulum aşamasında sadece hafriyat var ve ben çevre düzenlemeleri olsun çok eksik kalıyoru değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Merhaba. Sayın Rıdvan Bey'in verdiği eğitimi kullanabilirsiniz. Faydası olabilir. Ayrıca aşağıda linkini verdiğim imo dokümanını incelemenizi öneririm. Mimari projeyi ve statik projeyi tamamen inceleyiniz. Birbiri ile karşılaştırma yapınız. Mimari proje dışındaki diğer makina ve elektrik projelerinde betonarme imalatlar safhasında yapılması gereken imalatları projeyi hazırlayan makina ve elektrik mühendislerine sorunuz. Bazen statik projede bu durumlar ihmal edilebilir. Kontrollerin de gözünden kaçmış olabilir. Temelde (ve bodrum kat varsa bodrum perdelerinde) su yalıtım imalatları ne olduklarını öğrenip youtube üzerinde uygulama videolarını izlemenizi öneririm. Diğer imalatlar için de youtube üzerinden videolar izlemenizi öneririm. Ayrıca sosyal medya ya da oda vasıtasıyla tecrübeli mühendislere anlamadığınız ve bilmediğiniz yerleri sorup öğrenin. Benim aklıma gelenler bunlardır. Kolay gelsin. İyi çalışmalar dilerim.

Link:
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri