V11'i Online Satın Alın

10 katlı 3 m konsol

Re: 10 katlı 3 m konsol acil yardım yorum yapa cewap wern yo

diğer linkte bir yorum yazdım. Şu "cewap wern"" kelimelerinin ne anlama geldiğini çözemedim.?! (Bira daha hassasiyet)

Sn. genç, çiçeği burnunda meslektaşım,

Öncelikle aramıza hoş geldiniz, şimdiden başarılı olmanızı temenni ederim.

bir teşbih yapacağım, lütfen alınmayınız.

Acil serviste yeni göreve başlamış, bir yıllık pratisyen bir hekimin görevi hepimizin malumudur.

Dr. yok, doç. Dr yok, Prof. Dr. yok diye bu pratisyenin ameliyata operatör olarak girmesi doğru değilse, sizinde 10 katlı, asmolenli, hemde 3m. konsollu bir projeye soyunmanız kanımca doğru değildir.
Burada acil çağrılarla bu işin altından kalkmaya çalışıyorsunuz. Ünver bey size gereken cevapları verdi, şimdi onun dediklerini yaptınız tekrar bir acil kontrolden geçmesi gerek öylemi. Adeta taşıma su ile değirmen çevireceksiniz. Dikkatinizi çekmiştir, acil demenize rağmen epeyce bir zaman cevap alamadınız, Ünver bey dayanamadı hata yapmanızı önlemek için cevap yazdı, forum komple bir proje eğitim ve öğretim platformu değil, proğrama hakim, proje yapmaya hakim arkadaşların, takıldıkları bir konuda tecrübeli meslektaşlarımızdan ve forum editörlerinden fikir alma amaçlıdır.

Geçmiş paylaşımları incelerseniz, makul taleplere forum editörleri illaki cevap verirler, acaba size niye vermedikleri hususunu lütfen biraz düşünün.

Mimariye uygun bir model illaki oluşturulur, sizin modeliniz çözülür, proğram hatada vermez, her hata vermeden çözülen modelde proje olmaz. Tekrar ediyorum, amacım sizin şevkinizi kırmak değil,

heyecanınızı, öğrenme, araştırma çabalarınızı takdirle karşılıyorum. Size tavsiyem, bulunduğunuz şehirde proğrama hakim, proje konusunda tecrübeli bir meslektaşımız ile birlikte projeyi ikmal etmenizdir.

(Son olarak; W harfi ne zamandan beri Türkçe'ye eklendi de haberimiz olmadı ?)

Selam ve saygılarımla..

G.KÖSE

Karmnl1158":1q6gxd5e' Alıntı:
arkadaşlar yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum acill
Asansör perdelerini x ve y yönünü alacak şekilde ayarlamalısın tek yönde asansör perdesi yapmışsın. 3 m konsoldan kasıt neresidir?

Geri