V11'i Online Satın Alın

19 ve 13 cmlik tuğla alan yük değerleri

Sistemde tanımlanmış olan 19 cm tuğla ve 13 cm tuğla alan yük değerleri 0.32 tf/m2 ve 0.25 tf/m2 olarak görünmektedir. Bu alan yük değerlerine harç, iç sıva ve dış sıva alan yük değerleri tanımlanmış şekilde mi karşımıza çıkmaktadır yoksa manuel bir şekilde bu sıva ve harç değerlerini sisteme girmemiz mi gerekir. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Alan yük değerleri.png
    Alan yük değerleri.png
    415.6 KB · Görüntüleme: 46
Sistemde tanımlanmış olan 19 cm tuğla ve 13 cm tuğla alan yük değerleri 0.32 tf/m2 ve 0.25 tf/m2 olarak görünmektedir. Bu alan yük değerlerine harç, iç sıva ve dış sıva alan yük değerleri tanımlanmış şekilde mi karşımıza çıkmaktadır yoksa manuel bir şekilde bu sıva ve harç değerlerini sisteme girmemiz mi gerekir. Şimdiden teşekkürler.
1638013542430.png

3. ekran kiriş/Duvar Yük kütüphanesi ekranındayken F1 tuşuna basarsanız gerekli açıklamayı görebilirsiniz. Programın verdiği değer harç sıva dahil değerlerdir. Siz bu menüde yeni bir duvar tanımlayıp yüklerini girebilir, projelerinizde kullanabilirsiniz.

Bu konuyla ilgili Prof. Dr. Ahmet TOPÇU hocanın ders notlarının bulunduğu sayfanın linkini paylaşıyorum. Bu vesileyle İnş. Müh. camiasına yaptığı katkılar nedeniyle kendisini saygıyla anıyorum. Işığı bol olsun.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

( bu linkte Betonarme_2_4.pdf dosyasında yüklerle ilgili detaylı bilgi var.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 21816

3. ekran kiriş/Duvar Yük kütüphanesi ekranındayken F1 tuşuna basarsanız gerekli açıklamayı görebilirsiniz. Programın verdiği değer harç sıva sahil değerlerdir. Siz bu menüde yeni bir duvar tanımlayıp yüklerini girebilir, projelerinizde kullanabilirsiniz.

Bu konuyla ilgili Prof. Dr. Ahmet TOPÇU hocanın ders notlarının bulunduğu sayfanın linkini paylaşıyorum. Bu vesileyle İnş. Müh. camiasına yaptığı katkılar nedeniyle kendisini saygıyla anıyorum. Işığı bol olsun.

( bu linkte Betonarme_2_4.pdf dosyasında yüklerle ilgili detaylı bilgi var.
Çok teşekkür ederim Şükrü Hocam. Ahmet Topçu hocamızın ışığı bol olsun.

Geri