V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

2005 guncelleme

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alisenay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar.
6.101 versiyonu kullanicisiyim.

Iki problemden bahsetmek istiyorum.

1.si kolon mantolama konutuna girdigimde mantolama yapilacak kolonun secimini muteakip,mantolama yapilacak kenarini secmek icin tikladigimda program kendini otomatik olarak kapatiyor.
Sadece bu komutta ve her seferinde oluyor,acaba sebebi ne olabilir.

2.si ise programin kurulumunu Cd sinden yaptiktan sonra,internete bagli halde programi calistirdigimda,6.2005 versiyonu var,guncellemek istermisiniz diye bi iletisim kutusu aciliyor,guncelleme icin gerekli linki tikladiktan sonra acilan sayfadaki dosyayi indiriyorum bilgisayarima,ancak indirdigim dosya .exe olmasina ragmen yeni versiyonu kurmuyor.ve bir dahaki programi acilisinda tekrar 6.2005 versiyonu var guncellemek istiyormusunuz yaziyor.

Kisacasi guncelleme dosyasini indirmeme ragmen kuramiyorum.

Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim.

Selamlar.
 
Merhaba
2.si ise programin kurulumunu Cd sinden yaptiktan sonra,internete bagli halde programi calistirdigimda,6.2005 versiyonu var,guncellemek istermisiniz diye bi iletisim kutusu aciliyor,guncelleme icin gerekli linki tikladiktan sonra acilan sayfadaki dosyayi indiriyorum bilgisayarima,ancak indirdigim dosya .exe olmasina ragmen yeni versiyonu kurmuyor.ve bir dahaki programi acilisinda tekrar 6.2005 versiyonu var guncellemek istiyormusunuz yaziyor.

İndirdiğiniz 6.2005 versiyonun kurulamamasının iki sebebi olabileceğini düşünüyorum olabilir.
1.Programın tamamı indirilememiş olabilir. İndirdiğiniz dosyanın boyutunun 223 mb olması gerekir. İndirdiğiniz dosya boyutu daha az ise programı tekrar indirin
2-Windows kayıt defterinde sorun oluşmuş olabilir. Bu sorunun çözümü için Windows un Başlat Menüsünden Çalıştır Satırını tıklayın. Buraya regedit yazıp tamam ı tıklayın. Açılan Kayıt Defterinden
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ klasörleri altındaki {40F202E4-52D2-49F1-A7E9-CA905097F104} satırını silin. 6.2005 i tekrar kurmayı deneyin.


kolon mantolama konutuna girdigimde mantolama yapilacak kolonun secimini muteakip,mantolama yapilacak kenarini secmek icin tikladigimda program kendini otomatik olarak kapatiyor. Sadece bu komutta ve her seferinde oluyor,acaba sebebi ne olabilir.

Programda böyle bir sorunla karşılaşılmadı. 6.2005 i güncelledikten sonra terkrar deneyin. Eğer sorun devam ederse örnek proje ekleyin.

İyi çalışmalar
 
Cevabiniz icin tesekkur ederim,Program notebook umda oldugu icin aksam isten sonra deneme firsatim olucak.
Denedikten sonra geri bildirim yaparim.
 
Malesef bahsettiginiz uninstall klasörünün altında işaretlediğiniz satır gözükmüyor.
başka yapabileceğim bişey varmı?
Ayrıca programin hacmi 203mb.indirilen halide aynı.yani eksik inmiş olacagını sanmıyorum.
sorun şu ki,install hiç başlamıyor,başlayım bir yerlerde hata verse tamam ama...
 
ihtimal ki, sisteminizde zararlı bir dosya var, antivirus , antispyware taraması yaptıktan sonra, registry'nizi de bir bakım onarımdan geçirin, bunun için bir çok program bulunmakta, Registry Mechanic, Glary Utilities,
Wise Registry Cleaner Pro, Auslogics BoostSpeed gibi...

yinede kuramazsanız , işletim sisteminin kurulu olduğu diskin bir imajını (norton ghost, acronis) gibi bir programla aldı iseniz geri yükleme yapabilirsiniz, buda yoksa yapmanız gereken son çareye, yani format yöntemine başvurabilirsiniz.
selamlar.
 
alisenay"]Malesef bahsettiginiz uninstall klasörünün altında işaretlediğiniz satır gözükmüyor.
başka yapabileceğim bişey varmı?
Windows unuz 64 bit ise HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ altında olabilir
Yada Kayıt defteri diyaloğunda Düzen menüsünden Bul satırını tıklayıp buraya klasör adının ilk 8 karakterini -40F202E4- yazın. Kendisi bulacaktır
 
Selamlar;
bahsettiğiniz dosyayı silmeme ragmen 2005 versiyonunu yukleyemedim.bi anlam veremiyorum.win7 64bit ile calışıyorum.bi uyuşmazlık sözkonusu olabilirmi?
Ayrıca mantolama ile ilgili sorunum devam ediyor söyle ki.

İki türlü mantolama yapılabiliyor,birincisi yüzer menüden mantolamayı secip arkasından kolonu işaretlediğinizde mantolama kalınlıgını soran bi kutucuk açılıyor,bu şekilde kutucuga istediğim degeri girdikten sonra Tamam a basıyorum ve program error verip kendisini kapatıyor.

İkinci secenek olarak,kolonu tanımladıktan sonra seçip,özelliklerine giriyorum,mantolama sekmesinden mantolama kalınlıgını verince çalışıyor.

Hiç başına böyle bi sorun gelen oldumu?
 
Tekrar selamlar;

indirdiğim güncellemenin lokasyonunu değiştirip kurabildim sonunda ama kolon mantolma sorunu hala devam ediyor.
 
Levent bey ;

Sorunu proje bazinda yasamiyorum,bos bi ekrana tek bir kolon girip mantolama yapmaya celistigimda dahi program kapatiyor kendini.

Yani,su projede kilitleniyor,bi baska projede duzgun calisiyor diye bi durum yok.Kolon mantolama komutunu yuzer menuden calistirdigimda kilitleniyor ve kapaniyor.Yok, kolon ayarlarindan mantolama sekmesinde islem yapildiginda normal calisiyor.

BI anlam veremiyorum,benim windows ayarlarimla bi ilgisi olabilirmi bilmiyorum.
 
Programda Ayarlar/Genel Ayarlar Diyaloğunda -open GL Donanım Hızlandırıcısını kullan- ve -3B Çizim modunu aktif hale getir- satırlarının işaretini kaldırıp, programı kapatıp açıp tekrar dener misiniz? Eğer sorun çözülmezse bizimle sesli iletişime geçin 224-220 67 17
 
Geri
Üst