15 Kasım 2025 tarihinden sonra ürün fiyatları güncellenecektir.
V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

3D Ekranda kırpma ve uzatma komutları çalışmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GKöse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
11 Versiyonunda perspektif ekranda çelik elemanlar için trim ve uzat komutları kullanılabilmektedir.

Farklı bir isteğiniz var ise projenizi ekleyip, trim ve uzat komutlarını kullanmak istediğiniz elemanları belirtirseniz inceleriz.

Yasin bey iyi geceler, teşekkür ederim, aslında denemiştim alışma döneminde, birde bilgilendirme yazısında 2 boyut ifadesini görünce yanıldım,
birde, şimdiye kadar bağımsız 3d ekranda tüm modeli oluşturmaya alıştığım için, idenin konu ile ilgili özelliklerine konsantre olmam birkaç günümü aldı, ide çelik tam entegre altyapıda b.arme ile bütünleşik çalıştığından, 3d ekran 2d plan ekranı ile ilişkili davranıyor, püf noktaları yakalayınca işler daha seri olabiliyor, bu konudaki gelişmeleri de fark ettim,
tamda denk gelmişken bir konuya da değineyim, burada açmış olduğum ,ifc ile ilgili konu başlığında, İsmail bey çözümün sizde olduğunu ve iletişime geçmemi istediler, teknik destekten Nihan hanımın bugün verdiği cevabı yazıya uzunca bir yanıt verdim, umarım sizde okursunuz.
evet, 3d ekranda kırpma ve uzatma komutlarını çalıştırdım, saygılarımla...
idedekırpma.png

Geri