V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

7.6.9. Perdelerde Boşluklar maddesi hangi perdeleri içerir? Hangisini içermez?

engineer_yildiz

Tanınmış Üye
sayın idecad ailesi ve forum kullanıcıları,
"TBDY2018.7.6.9. Perdelerde Boşluklar" maddesi tüm perdelerimi (Temelden son kata kadar devam eden perdeler, rijit bodrum kat çevre perdeleri, subasman perdeleri vb. kapsamaktadır? yada bu maddeden muaf olanlar var mıdır?

1720444874013.png
 
Son düzenleme:
Bu konu forumda daha öncede konuşulmuştu, orada benimde katıldığım Prof. Dr. Kutlu Darılmaz hocanın görüşünü paylaşmıştım.
aşağıdaki likten konuya ulaşabilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle değerli katkınız ve yardımınız için teşekkür ederim.
Gönderdiniz link"i daha önce okumuştum. Biz bu konuyu bulunduğumuz yerdeki meslektaşlarımızlada ve imo yetkilileriylede tartışıyoruz, (ve kurumsal kimliğe ulaşmaya aday firmalarada örnek olması açısından da inşallah her zaman sayğılı ve tatlı dille tartışacağız).
Boşluğun yeri ve boyutları üzerine uygulama sınırı koyan paket proğramlar da mevcutdur ve tabi bunu yapamayan veya yapmaya uğraşmayan, kullanıcılarının önerilerini dikkate almayan hatta aşağılayan proğramlar da mevcutdur.
(idecad hariç!!!)

Ben bu konuda en önemli katkılardan birini de saygıyı hiç bir zaman elden bırakmayan, bazılarının da örnek alması gereken sayın oguzcan hadim beyin sağlıyacağı kanaatindeyim.
İyi çalışmalar dilerim
 
Geri
Üst