Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işaretlediğim yerden kolon sağ alt ucundan 1 cm kaydırmam gerekiyor aks olmadığı için orda rotete komutuyla bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum
işaretlediğim yerden kolon sağ alt ucundan 1 cm kaydırmam gerekiyor aks olmadığı için orda rotete komutuyla bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum
Kolonun uzun kenarını aksa paralel hale getirmek istiyorsanız, Aşağıda verilen örnekteki işlem adımlarını uygulayabilirsiniz.
1-Toolbardan D.N. Kilitlen ve Gelişmiş yakalama modlarını aktif hale getirin. Dik modunu inaktif hale getirin.
2-Döndür komutunu tıklayın.
3-Mouse'un sol tuşuyla kolonu seçip, sağ tuşa basın. Sırasıyla kolonun sağ üt köşesini(1) ve sağ alt köşesini(2)tıklayarak hattı tanımlayın. Kolon kendi ekseni etrafında hareket edecektir.
4-Toolbardan Paralel Referans komutunu tıklayıp, A Aksını seçin. İşlemi sonlandırmak için mouse un sol tuşunu tıklayın. Kolon uzun kenarı A aksına paralel hale gelecektir.
İyi çalışmalar