V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

aşıkların üstüne kaplama yapılmıyor

yunus_emre123

Yeni Üye
Merhabalar kolay gelsin. projemde çelik çatı var ve aşıkları tanımladım. laki kaplama tanımlarken birbirine paralel olmayan çelik kirişlerin üstündeki aşıklara kaplama yapılmıyor. ilk kaplamayı seçip üstüne gelince tanımlama gösteriyor ama sonrasında tanımlayınca gözükmüyor. Hesap raporunda kaplama gözüküyor lakin 3 boyutta gözükmüyor ve belediye bunu sorun ediyor. çevremde bu sorunla karşılaşan başkaları da var. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• çatı projesi.cde
    çatı projesi.cde
    25.1 MB · Görüntüleme: 4
  • resim.PNG
    resim.PNG
    343.8 KB · Görüntüleme: 11
Yaşadığınız durumun hangi adımdan kaynaklandığını net olarak tespit edebilmemiz için, modelleme sürecinizi adım adım anlatan detaylı bir senaryoya ihtiyaç duyuyoruz. Ancak tarafımca projeniz üzerinde yapılan incelemede; kaplama sorunu yaşadığınız aşıklar silinip yeniden modellendiğinde, kaplama tanımlaması sırasında herhangi bir problem tekrar oluşmamıştır. Bu nedenle, modelleme sırasında hangi işlemin/işlem sırasının bu duruma sebep olduğunu anlayabilmemiz açısından, uyguladığınız adımları paylaşmanız önemlidir. Ayrıca incelemede, aşık tanımlamalarının çatı piyesi 16.15 kotu seviyesinde yapıldığı görülmüştür.

1769605813939.png

Ekli dosyalar

Geri