V11'i Online Satın Alın

acillllll yardımmmmm

arkadaşlar projemi inceleyip yorumlarsanız çok sevinirim .birde sorum olacak arkadaslar binaya etki eden döşeme ve duvar yüklerini fazladan girip bu şekilde tasarlasak binamız süneklikden uzaklaşır mı yoksa fazla yük girsekte program sünek elemana göre mi çözüp ona göre donatı atıyor yardımlarınızı bekliyorum.sağlam tarafta kalmak için fazla yük tanıtıyorum korkum kaş yaparken göz çıkarmak korkusu....

selamitas":3nwlsu1p' Alıntı:
binaya etki eden döşeme ve duvar yüklerini fazladan girip bu şekilde tasarlasak binamız süneklikden uzaklaşır mı yoksa fazla yük girsekte program sünek elemana göre mi çözüp ona göre donatı atıyor yardımlarınızı bekliyorum.sağlam tarafta kalmak için fazla yük tanıtıyorum korkum kaş yaparken göz çıkarmak korkusu....

Gereğinden fazla yükle hesap yaparsanız kesitleri o yükler altında boyutlandırırsınız. Ekonomik tasarımdan uzaklaşmaya başlarsınız.

HakanŞahin":oxfy4nca' Alıntı:
selamitas":oxfy4nca' Alıntı:
binaya etki eden döşeme ve duvar yüklerini fazladan girip bu şekilde tasarlasak binamız süneklikden uzaklaşır mı yoksa fazla yük girsekte program sünek elemana göre mi çözüp ona göre donatı atıyor yardımlarınızı bekliyorum.sağlam tarafta kalmak için fazla yük tanıtıyorum korkum kaş yaparken göz çıkarmak korkusu....

Gereğinden fazla yükle hesap yaparsanız kesitleri o yükler altında boyutlandırırsınız. Ekonomik tasarımdan uzaklaşmaya başlarsınız.
Peki boyle bir tasarım sonucunda sünek yapıdan da uzaklaşmış olurmuyuz

selamitas":1srnwli7' Alıntı:
HakanŞahin":1srnwli7' Alıntı:
selamitas":1srnwli7' Alıntı:

Peki boyle bir tasarım sonucunda sünek yapıdan da uzaklaşmış olurmuyuz
Analiz sonucunda Kolon, kiriş ve perdelerde Tdy 2007 madde 3.3, madde 3.4, madde 3.5 ve madde 3.6 da belirtilen koşullar sağlanıyorsa yüksek sünek bir tasarım yapılmış olunur.

Analiz sonucunda Kolon, kiriş ve perdelerde Tdy 2007 madde 3.3, madde 3.4, madde 3.5 ve madde 3.6 da belirtilen koşullar sağlanıyorsa yüksek sünek bir tasarım yapılmış olunur.[/quote]
şunu demek istiyorum ben projeye bilgi girişinde yüksek sünek diye tanımlıyorum bunun üstüne boyle dızayn yaptıktan sonra benım tekrar kontrol yapmam mı gerekiyor yoksa ide bunun kontrolunu yapıp sağlamıyorsa uyarı veriyormu.Sünek yapı şartlarından uzaklaştığımın uyarısını

selamitas":tnueasde' Alıntı:
şunu demek istiyorum ben projeye bilgi girişinde yüksek sünek diye tanımlıyorum bunun üstüne boyle dızayn yaptıktan sonra benım tekrar kontrol yapmam mı gerekiyor yoksa ide bunun kontrolunu yapıp sağlamıyorsa uyarı veriyormu.Sünek yapı şartlarından uzaklaştığımın uyarısını

Programın 2007 Yönetmeliğine uyumluluğu konusunda aşağıda linki verilen dokümanı inceleyebilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri