V11'i Online Satın Alın

Adlandırma yaptığım halde obje isimleri değişiyor

Herkese merhabalar.

Ekte göndermiş olduğum projede çalışırken döşeme ve kirişleri seçerek otomatik adlandırma yaptığım halde çalışmaya devam ederken isimleri değişiyor. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum?

İkinci sorum; projelerin deprem raporunda 10-4@m değerini göremiyorum. 7 versiyonunda basılmıyor mu yoksa yanlış yerde mi arıyorum?

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

brkayacan":q4lq5mq9' Alıntı:
Herkese merhabalar.

Ekte göndermiş olduğum projede çalışırken döşeme ve kirişleri seçerek otomatik adlandırma yaptığım halde çalışmaya devam ederken isimleri değişiyor. Acaba bir yerde hata mı yapıyorum?
Merhaba,

Bahsettiğiniz sorunu oluşturamadım. İşlem adımlarıyla birlikte daha detaylı bilgi verir misiniz? (Mümkünse sesli iletişime geçiniz.)

brkayacan":q4lq5mq9' Alıntı:
İkinci sorum; projelerin deprem raporunda 10-4@m değerini göremiyorum. 7 versiyonunda basılmıyor mu yoksa yanlış yerde mi arıyorum?
Taşıyıcı sistemde perde yok.

İyi çalışmalar

Telefon ile desteğinizden dolayı teşekkür ederim.

Adlandırma sorunu, katlardaki objeleri sırayla isimlendirirken "Diğer katlardaki objeleri mevcut kattaki objeleri dikkate alarak adlandır" seçeneği aktif olduğundan dolayı ortaya çıkıyormuş.

Projede 10-4@m sayıları ise AlfaS oranları 0.75'ten küçük olduğu için basılmıyormuş.

Geri