V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

AHŞAP ÇATI PROJESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cpl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cpl

Üye
ARTIK BELEDİYELER AHŞAP ÇATI PROJESİ İSTEMEKTEDİR.BUNUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMANIZ VARMIDIR ACABA.

Çevre şehircilik il müdürlüğünün istediği ahşap çatı tasarımı istemektedir. Buna istinaden söyle Bi çözüm olmaktadır. Çelik çatı tasarımından yapı malzemesi değiştirerek( kalıp iskelesinde oldugu gibi) ahsap seçilecek tasarım yapılarak hesap raporu olusturulabilmektedir. Bizden talep edilen budur. Bilindiği gibi çok sayıda projeci meslektaşımizda yalnızca betonarme kilidi bulunmakta olup projeyi tamamlamamiza engel teşkil edecektir. Aynı kalıp iskelesinde olduğu gibi çatı tasarımının da betonarme programı içerisine tanımlanması yerinde bir karar olacaktır

@hasandursunnn kesinlikle katılıyorum size. @Yasin TEZEL yılbaşından sonra belediyeler ahşap projesi isticek ahşap cözümünü gündeminize almanızı rica ediyorum yoksa gercekten büyük bir külfet yansıcaktır bize.

Şu an Samsun’da Çevre şehircilik il müdürlüğü istiyor buna istinaden bütün yapı denetimlerde projeyi onaylamak için bizden talep ediyorlar bunu Samsun’a özel bir durum olmayacağını düşünüyorum muhtemelen yakın bir zamanda bütün projeler için istenecektir ben bu durumdan ötürü ruhsat yazılmayı bekleyen projem var betonarme kilidi olduğu için çelik olan birisinden ricacı olmak zorundayım sizin de bildiğiniz gibi çelik kilidi olmayan çok sayıda proje meslektaşımız var acil bir çözüm sunulmalı

Geri