V11'i Online Satın Alın

ahşap kalıpların tasarım ve hesapları hakkında

yuksel yelken

Yeni Üye
ilgili belediyeler 01.01.2022 tarihinden itibaren betonarme binalarda kullanılacak olan ahsap kalıpların
hesaplamarı ve yapımı hakkında proje istemektedirler.

Bu konu hakkında bir çalışma varmıdır? (resmi gazete sayı: 31296)
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Bilgi vermenizi rica ederim.

Ar-ge ekibimiz bu konu üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmalar tamamlandığında duyuru yapılacaktır.

Güncelleme yayınlanıncaya kadar linkteki detaylı el hesabını kullanabilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

v11 versiyonuna geçiş ücretli mi olacak peki, eğer ücretli olacaksa şimdiden öğrenebilirmiyiz güncelleme ücretini

Son düzenleme:
v11 versiyonuna geçiş ücretli mi olacak peki, eğer ücretli olacaksa şimdiden öğrenebilirmiyiz güncelleme ücretini

Merhaba. Sizin yorumunuz üzerinden cevap yazıyorum ama sizinle tartışmak değil amacım. Bir vesile ile düşüncemi paylaşmak istedim.

Dünyanın her yerinde yeni sürüme geçiş ücretlidir. Bakım (Maintenance) ücreti alan yazılımlar her yıl aidat gibi bu ücreti alır ve yeni sürüm çıktığında da sizi ücretsiz geçirir. Hatta bu bakım ücretini en az 1 yıl da zorunlu tutarlar. Sonrasında bu bakım ücretini ödemezseniz güncelleme desteğini aniden kapatırlar.

Biz ideCAD'e yıllık bakım ücreti ödemediğimize göre tabi ki ücretli olacak. v11 sadece kalıp iskele hesabı yeniliğini içermeyecek, bir sürü geliştirmeyi kapsayacağını tahmin ediyorum.

Hepimiz şirket sahibiyiz. Maliyet, süreklilik ne biliyoruz. Bu mantıkla bize bir statik proje yaptırıp sonsuza dek ücretsiz revizyon yaptırma hakkı gören müşterilerden farkımız kalmaz.

Geri