axialforce
Üye
Herkese iyi haftalar, kolaylıklar dilerim. Paylaştığım projede zımbalama sorunu aldığım kolonların bitişiğine otopark bloğunun radye temeli bitişeceğinden ampatman uzantısı yapamıyorum. sıkıntı olan kolonlara zımbalama donatısı ( şerit etriyeler ve çiroz ile ) takviyesi yapmayı denesemde başarılı olamadım. (Zımbalama donatısı tanımlamasını gönderdiğim projede temizledim). Bu problemi nasıl aşabileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim..
Not: Rapor görselinde paylaştığım gibi projesinde müdahale ettiğim ve analiz sistemi görüntüleme seçenekleri ekranında yeşile dönen PG1 grup perdesinde ilk üç kat için ''kapasite oranını aşıyor'' hata ikazı halen rapora yansıyor. Bu neden oluyor acaba, bu konuda da yönlendirmelerinizi beklerim.
Değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Not: Rapor görselinde paylaştığım gibi projesinde müdahale ettiğim ve analiz sistemi görüntüleme seçenekleri ekranında yeşile dönen PG1 grup perdesinde ilk üç kat için ''kapasite oranını aşıyor'' hata ikazı halen rapora yansıyor. Bu neden oluyor acaba, bu konuda da yönlendirmelerinizi beklerim.
Değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.