V11'i Online Satın Alın
V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Analiz Bitince Program kendini kapatıyor.

ErTa061

Yeni Üye
Selamlar,
Tezim için bir modele pushover analizi yapmaya çalışıyorum. iki kez üst üste denememe rağmen 110 dk 111 dk analiz yapıp tamam tuşu çıkmadan program kendini kapatıyor. Bu benim yaptığım bir yanlıştan mı kaynaklanıyor yoksa bilgisayarımın gücü mü yetmiyor anlamıyorum. Analizi tamamladığını aşağıdaki görselden görebilirsiniz. Oluşturmuş olduğum modeli aşağıya ekledim. Analiz sonucunu kaydedemiyorum ve boşa beklemiş oluyorum. 1776188767308.png
Pushover analizi için seçtiğim parametler aşağıdadır:
1776188876102.png

Ekli dosyalar

Selamlar,
Tezim için bir modele pushover analizi yapmaya çalışıyorum. iki kez üst üste denememe rağmen 110 dk 111 dk analiz yapıp tamam tuşu çıkmadan program kendini kapatıyor. Bu benim yaptığım bir yanlıştan mı kaynaklanıyor yoksa bilgisayarımın gücü mü yetmiyor anlamıyorum. Analizi tamamladığını aşağıdaki görselden görebilirsiniz. Oluşturmuş olduğum modeli aşağıya ekledim. Analiz sonucunu kaydedemiyorum ve boşa beklemiş oluyorum.

Analiz yaptığımda programın kapanması ile ilgili bir sorunla karşılaşmıyorum. Sistem gereksinimleri ile alakalı veya ekran kartı ile alakalı bir sorun olabilir.

Artımsal Spektrum analizi yöntemini uyguluyorsunuz. Bu yöntemin doğası gereği iterasyon düzeyini yüksek tutmanıza gerek yok. Her bir itme adımında plastik mafsallar hesaplanıp tekrardan modal analiz yapıldığından çoğunlukla sonuçlar düşük iterasyon düzeyi ile yakın çıkacaktır. Bu sebeple iterasyon düzeyini 1 yapabilirsiniz.

Başlangıç durumunda yalnızca tek bir yön seçeneğini kullanın. Tüm yön seçeneklerini projenin başında kullanırsanız proje aşamasında çıkabilecek olası sorunları görmek daha zor ve verimsiz olabilir. Bu sebeple yalnızca tek bir yön seçeneği ile sistemi analiz edip sonuçları inceleyiniz. Daha sonrasında ise tüm yön seçeneklerini işaretleyebilirsiniz.

Sistem gereksinimlerini inceleyiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Saygılarımla...

Geri