V11'i Online Satın Alın

Analiz esnasında donma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan optimum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba yapı sistemini oluşturduktan sonra analiz sırasında belli bir seviyeye gelip donuyor analiz tamamlanmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• proje son.ide8
    proje son.ide8
    1.5 MB · Görüntüleme: 376
  • Adsız.png
    Adsız.png
    128.3 KB · Görüntüleme: 4,080
2 farklı bilgisayarda denedim 2 sindede aynı yerde dondu sizce sorun neyden kaynaklanıyo? Herhangi bişe yaptınızmı ? Bilgisayarların birinde 4gb ram diğerinde 6gb ram mevcut bunlar yetersiz olabilirmi?

Herhangi bir değişiklik yapmadım, data küçük olduğundan ram yetersizliği olacağını sanmıyorum, eski versiyon olarak kaydedip birde 7 versiyonda denermisiniz.

mod sayısı yetersizliği ve ikinci mertebe değeri çok yüksek

güray bey çok teşekkürederim yardımlarınız için sorunu analiz ayarlarından üst yapı etkileşimli çözümü kapatarak hallettim ancak bu seferde dinamik analizde mod sayısı yetersiz hatası ve zemin,1,2 katlarında ikinci mertebe değeri çok yüksek sistem rijitliğini arttırın sorunları oluştu bir çok şey denedim çözülmedi bir türlü bu konuda ne yapabilirim mod sayısını arttırdığımda yine aynı donma oluyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

Sizin gönderdiğiniz şekilde hiç bir şeye dokunmadan (sadece zemin sınıfını girerek) ben de analiz yaptım. Analiz tamamlandı ve bir problemle karşılaşmadım.

girdiğiniz zemin değerleri neydi ben ilk defa böyle sorunlarla karşılaşıyorum ve neden kaynaklandığını da bilmiyorum diğer projelerimde sıkıntı yok sadece bu projede bu olayı yaşıyorum en baştan çizdim falan ama değişen birşe olmadı

Z3 seçmiştim sanırım. Rastgele bir şey seçtim. Ve bunun söylediğiniz problemi oluşturacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

ilginiz için teşekkür ederim bende sanmıyorum ama her seçeneği düşünmek zorunda kaldım analiz ayarlarımdan mı kaynaklanıyor pc den mi bnm programda mı sıkıntı var hiç bilmiyorum acil bir şekilde çözüm bulmam gerekiyor

Göndermiş olduğum dosyayı indirip analiz yaptığımda o sorunlarla karşılaşıyorm zaten yeni dosyayı gönderemiyorum çünkü 10 mb sıkıştırdım 6 ya düştü ancak yine yollayamıyorum 4mb sınırı var sizde problemsiz olan analiz bnde problemli eski dosyaylada yeni dosyaylada aynı sıkıntı karşıma çıkıyor. ben ide8 kullanıyorm 2 ayrı pc de denedim 2 sindede aynı problemler karşıma çıktı bndeki yazılım kusurlu olabilirmi bilmiyorum ondan şüphelenmeye başladım

ide de sıkıştırarak kaydet seçeneği vardı o şekilde küçük dosya elde ettim sıkıntısız çalışır inşallah yardımlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba

Hiç bir şeye dokunmadan çalıştırıldığında Program sonuna kadar çalışıyor ve sonuç buluyor.

Ünver ÖZCAN

yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler teknik desteğe başvurdum artık onlar çözüm bulabilir diye umuyorum herkese iyi çalışmalar.

Projedeki hataların nedenleri belirlendi ve çözüldü teknik destek ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum yardımlarından ötürü
İyi çalışmalar.

Geri