Güncel Fiyatlar ile Online Satın Almak için Tıklayınız

Analiz sistemi görüntüleme seçenekleri kısmı hakkında

Projemde seçmeli raporda herhangi bir hata yok ama analiz sistemi görüntüleme seçeneklerinde deformasyon kısmında yapılan yüklemelerde kırmızı olan elemanlar var ve belediye raporda herhangi bir hata görünmemesine rağmen bu kırmızılıkların giderilmesini istiyor. konu ile ilgili bir ekran görüntüsü ekledim. ben bu kırmızılıkları gıdermek zorunda mıyım ? Böyle bir zorunluluk var mı yoksa seçmeli raporun kurtarması yeterli mi ? o kırmızılıklar o tasıyıcı elemanların kurtarmadığını mı gösteriyor eğer öyleyse neden rapora yansımıyor. öyle değilse bu konuda bi bilgilendirme yazısı yazabilir misiniz ? belediyeye sunalım..
 

Ekli dosyalar

  • ekran görüntüsü.png
    ekran görüntüsü.png
    484.7 KB · Görüntüleme: 44
Bu gönderdiğiniz ekrandaki kırmızılar hata değil, skalanın üst kısmı sadece.
 
hata olduğunu mu gösteriyor ? hata olduğunu gösteriyorsa nasıl bir hata olduğunu neden raporda belirtmiyor..
kiriş ebatlarını büyütüyorum, döşeme tipini değiştiriyorum araya extra kiriş atıyorum ne yapsam olmuyor.. o kırmızılıklar gitmiyor.
 
1686129572019.png
Kırmızı Elemanlar Menüde Sonuç sekmesinde Betonarme yetersizlikler bölümünde ve Çelik Yetersizlikler bölümünde Hatayı işaret eder.
Sonuç sekmesi dışında Renk skalası her zaman kırmızı ve mavi arasında gösterilmektedir. kırmızı değerler, incelenen sonuçların maksimum değerini gösterir.
Deformasyonlar incelenirken en fazla deformasyon gösteren elemanlar kırmızı olarak gösterilir. eğer döşeme ve kiriş sehim kontrolleri ts500 sınırları dahilinde ise bu sorun teşkil etmez.
ts500 sehim kontrolleri raporlarda otomatik olarak yapılmaktadır. Raporda hata yoksa sorun değildir.
veya taban basıncı değerleri incelenirken kırmızı değerler taban basıncının arttığı bölgeleri göstermektedir.
temel taşıma gücününü geçmiyorsa hata değildir.
1681117216403-png.33332
 
Geri
Üst