V11'i Online Satın Alın

analiz sonrası kirişlere tıkladığımda donatılar gözükmüyor

Yapımı analiz yaptığım zaman kirişler resimdeki gibi gözüküyor bunun nedeni ne olabilir? Analiz sonrası kirişlere tıkladığımda donatılar gözükmüyor. Konfigürasyonda da böyle gözüküyor.

Ekli dosyalar

• ANALİZ.png
    ANALİZ.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 21
  • analiz2.png
    analiz2.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 21
Aldığım hata çizimlerde olmuyor Levent Bey, kiriş betonarme konfigürasyonunda oluyor ve 3B pencerede kirişlerim tablalı gözüküyor. Çizim aldığımda bir hata ile karşılaşmıyorum. Ancak durumun böyle olması veri girişinde hata mı var diye şüphelendiriyor. O yüzden danışmak istedim.

Aldığım hata çizimlerde olmuyor Levent Bey, kiriş betonarme konfigürasyonunda oluyor ve 3B pencerede kirişlerim tablalı gözüküyor. Çizim aldığımda bir hata ile karşılaşmıyorum. Ancak durumun böyle olması veri girişinde hata mı var diye şüphelendiriyor. O yüzden danışmak istedim.
Betonarme konfigürasyonu sekmesinde renkler bir önceki mesajda resmini eklediğim diyalogdan alınıyor.
Resmini eklediğim diyalogdaki renkleri değiştirip, kiriş açılımı alın. Kiriş betonarme konfigürasyonu diyaloğuna tekrar bakın. Sorun çözülmezse proje dosyasını ekleyin.

Geri