Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Analiz sonucunda merdiven yetersiz çıkıyor. Rapor kısmında herhangi bir hata göremedim. Ayrı merdiven raporu var mı ? Nerede hata yaptım yardımcı olabilirmsiniz.
Analiz sonucunda merdiven yetersiz çıkıyor. Rapor kısmında herhangi bir hata göremedim. Ayrı merdiven raporu var mı ? Nerede hata yaptım yardımcı olabilirmsiniz.
-Merdivenin 1. kolonun alt kenarı temel mesnetleniyor. Ancak Radye tanımlanmamış.
-Merdivenin döşeme bağlanabilmesi için Yarı rijit diyafram yöntemine göre çözüm yapılmalıdır.
-Yapı ile birlikte çözüm için mesnetlenme koşulları belirlenirken, merdiven kenarı hangi elemana mesnetleniyorsa sadece o elemana bağlı olduğu belirlenmeli, diğer taşıyıcı elemanlar boş bırakılmalıdır.
-Merdivenin kolları birbirinin devamı olacak şekilde tanımlanmamış. (İkinci kolun basamak numaraları tekrar 1'den başlıyor.) Aşağıda linklerden merdivenlerin oluşturulması ve mesnetlenme koşullarının belirlenmesi hakkında bilgi alabilirsiniz.
Merdivenin oluşturulması