V11.13 kullanıma sunulmuştur.

Analiz yapamıyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rahmigul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rahmigul

Yeni Üye
Daha önceki başlıklarda da benzer sorunlarla karşılaşıldığını gördüm ama yine de okuduklarım sorunu çözmeme yetmedi. Programı satın aldığım yerle irtibata geçtim düşey süreklilik sıkıntısı olabilir dedi. Kontrol ettim öyle birşey bulamadım. Minimum obje uzunluğunu 1cm olarak değiştirirsem belki çözülebileceğini söyledi, yine çözülmedi. Acil teslim etmem gerekmese sıfırdan yapacağım ama vaktim yok. yardım ederseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Ekteki dosyada gönderdiğim projede analiz yapılıyor. Ama sisteminizin tamamını gözden geçiremedim. Ama baktığımda bazı hatalarınız olduğunu söyleyebilirim. Mesela temel veri girişiniz hatalı. Her bir perdenin başlangıç ve bitiş noktasından sürekli temel tanımlamalısınız. Taşıyıcı sistem davranış katsayınız hatalı. düğüm noktası birleşimlerinizde hatalar vardı. Esas olarak analiz yapılamama sebeplerinden bir kiriş perde bağlantınız. Ayrıca f aksı üzerinde k551 ile k552 kirişlerinin kesişim yerinde parça kiriş kalmış. (her katta)

Ayrıca ben olsam su basman perdelerini ayrı bir kat tanımlayarak girmem. Bu işinizi zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Forumda su basman perdeleri ile ilgili bir sürü yazı var okumanızı tavsiye ederim. Yükler vs diğer konulara girmiyorum. Özür dilerim biraz işim yoğun olduğu için hızlı bir şekilde kısaca bakıp bir şeyler yazdım. Umarım işinize yarar. Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

Geri