V11.11 Yayınlandı. İndirmek için Tıklayınız

Analiz yaparken yarıda kapanıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkulak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkulak

Üye
Analiz yaparken analiz bitmeden program yarıda kapanıyor. Geometri kontrolünde objeler uygun görünüyor ancak sıkıntı nerede bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Ekli dosyalar

• 1.cde
    1.cde
    27.4 MB · Görüntüleme: 4
Analiz yaparken analiz bitmeden program yarıda kapanıyor. Geometri kontrolünde objeler uygun görünüyor ancak sıkıntı nerede bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Projenizi inceledim. Analiz yapılmama durumu ile ilgili inceleme yaptım ve bu sorunun v11 'de çözümlendiği gördüm.
Sizin projenizde bir çözüm olarak şunu önerebilirim. aşağıdaki eğik aksın olduğu bölümdeki kirişleri kolonlara bağlayan çift köşe bent birleşimlerini hepsini (6 adet) sildiğinizde sorununuz çözülecektir. Bu bölümlere tek kayma levhalı birleşim gibi geometrik olarak daha uygun birleşimler tanımlayabilirsiniz.

1730885537246.png

Projelerinizle ilgili bu tip özel durumlar için teknik destek portalımızı da kullanabilirsiniz.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Saygılarımla...

Çok teşekkür ederim Oğuzcan Bey. Bir de şunu sormak istiyorum; Geometri kontrolünde neden göstermiyor sıkıntıları? Ben sıkıntı olan kısmı nasıl görebilirim? Siz nasıl görüyorsunuz sıkıntı olan yeri ?

Son düzenleme:
Oğuzcan Bey merhaba kolay gelsin. Projemde tek sıkıntı cephe kuşakları kaldı kurtarmayan onları ayarlayamadım. Bazıları ciddi oranda sıkıntı veriyor. Malesef yapı düzgün olmadığı için kuşakları ayarlamak epey zor oluyor. Kuşaklar için yardımcı olabilir misiniz ? Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

Ekli dosyalar

• 1.cde
    1.cde
    38.8 MB · Görüntüleme: 0
Geri