V11'i Online Satın Alın

Analizde döşeme kabukları gözükmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan musfur21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Analizde döşeme kabukları gözükmüyor ne yapmam gerekiyor ? Yardım lütfen.

Ekli dosyalar

• 123231231321321.png
    123231231321321.png
    487.2 KB · Görüntüleme: 843
Re: Acil yardım abiler kardeşler..

Abi cevabın için teşekkür ederim. Ama analizdeyken yani kırmızı yeşil olan yerde döşemelerin gözükmesini istiyorum. Başka bir arkadaşta gözüküyor ama bende gözükmüyor abi

Analiz yöntemi olarak "Tam Rijit Diyafram" yöntemi seçildiği için döşemeleri Betonarme tasarım "Tüm yetersizlikler" inceleme ekranında göremiyorsunuz
Yarı Rijit Diyafram modeli ile çözüm yapıldığı takdirde döşemelerde gösterilir.
Bu opsiyon ile analiz yaparsanız analiz sonuçları değişiklik gösterecektir. Şuan projenizde görememeniz bir hata değildir. Bu şekilde devam edebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Analiz ayarları.png
    Analiz ayarları.png
    32.1 KB · Görüntüleme: 826

YasinTezel":ukhaahoi' Alıntı:
Analiz yöntemi olarak "Tam Rijit Diyafram" yöntemi seçildiği için döşemeleri Betonarme tasarım "Tüm yetersizlikler" inceleme ekranında göremiyorsunuz
Bu opsiyon ile analiz yaparsanız analiz sonuçları değişiklik gösterecektir. Şuan projenizde görememeniz bir hata değildir. Bu şekilde devam edebilirsiniz.

Çok sağol abi

YasinTezel":250qumjm' Alıntı:

Abi gösterdiğim yerdeki döşeme analizde gözükmüyor. Analiz ederkende ağ oluşmadı o döşeme ile ilgili falan diyor. Ne yapmam gerekiyor? Üst katında da 2 döşeme gözükmüyor

Ekli dosyalar

• 121213131313313.png
    121213131313313.png
    407.4 KB · Görüntüleme: 718
Geri