Fiyat listeleri 10 Ocak 2025 tarihine kadar geçerlidir.

V11.13 kullanıma sunulmuştur.

ANLAYAMADIĞIM BİR HATA!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emrebagdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ide statik 6 da çalışırken sürekli şöyle bir hatayla karşılaşıyorum.nedenini bir türlü anlayamadım. 0x7c900f2b adresindeki yönerge, 0x00030007 bellek adresine başvurdu.Bellek read olamadı. diye hata veriyor tamam ve iptal diyince proje kapanıyor.

Benim de başıma gelmişti ve bilgisayardan kaynaklanıyor. Çünkü sadece idecad programında olmuyor. Analizlerde 'alternatif mesh analizi' ni de seçili hale getirdiğimde bu sorunu aşmıştım. Belki sizin de işinize yarar...

emrebagdu":3hip52ew' Alıntı:
ide statik 6 da çalışırken sürekli şöyle bir hatayla karşılaşıyorum.nedenini bir türlü anlayamadım. 0x7c900f2b adresindeki yönerge, 0x00030007 bellek adresine başvurdu.Bellek read olamadı. diye hata veriyor tamam ve iptal diyince proje kapanıyor.

Bu sorun rastgele, herhangi bir anda mı oluşuyor yoksa belirli komutları işletirken mi oluyor. Daha detaylı açıklama yapabilirseniz belki bir sonuca ulaşabiliriz..

emrebagdu":836cd6gz' Alıntı:
proje üzerinde çalışırken biranda çıkıyor evet yada hayır dediğimde proje kapanıyor.

Hata mesajı, her seferinde aynı adımda çıkıyorsa işlem sırasını tanımlayabilmeniz önemli.

1. Şu tıkladım.
2. Şunu çizdim vb gibi...

İşlem sırasını belirtebilirseniz incelememiz çok kolaylaşacaktır.

HakanŞahin":3amnabpp' Alıntı:
emrebagdu":3amnabpp' Alıntı:
proje üzerinde çalışırken biranda çıkıyor evet yada hayır dediğimde proje kapanıyor.

Hata mesajı, her seferinde aynı adımda çıkıyorsa işlem sırasını tanımlayabilmeniz önemli.

1. Şu tıkladım.
2. Şunu çizdim vb gibi...

İşlem sırasını belirtebilirseniz incelememiz çok kolaylaşacaktır.

onu belirtmem çok zor ama sanırım programla alakalı bir durum söz konusu değil çünkü aynı hatayı başka programlardada veriyor. ilginiz için teşekkü ederim

Geri