V11'i Online Satın Alın

Antet düzenleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enskskn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni antet oluşturmuştum. Daha sonra anteti değiştirmek için annotations kısmından daha önce oluşturduğum antetleri silmeme rağmen programın hafızasında kalmış. Başka antet oluşturup oraya eklediğimde programa gelmiyor. Programın hafızasındaki daha önce oluşturduğum antetleri silip yenisini nasıl yükleyebilirim?

Ekli dosyalar

• antet.png
    antet.png
    100.8 KB · Görüntüleme: 39
Oluşturduğunuz anteti silmek istiyorsanız, antet sekmesinde ilgili anteti seçip, "Sil" i tıklayınız.

1642748756247.png

Antette kullanmak için oluşturduğunuz blok dosyalarına "C:\ProgramData\ideCAD10\ANNOTATIONS" klasörü altından ulaşabilir ve silebilirsiniz.

Antetlerde kullanmak üzere çizim oluşturmak için;
C:\Program Files\ideCAD\ideCAD Statik 10\Annotations klasörü altında programın kullandığı antet blokları bulunmaktadır. blk uzantılı bu dosyaları açabilir, istediğiniz değişikliği yapar ve tekrar üzerine veya farklı bir isimle kayıt edebilirsiniz.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

ben de sizin dediğiniz gibi yapıyorum annotations dosyasını ekran fotoğrafını da ekledim. Annotations kısmından siliyorum programda hala duruyor. Veya başka bir anteti dosyadan yapıştır yapıyorum renklerini değiştirip dosyaya kopyala yapıyorum aynı isimle kaydedemediğim için farklı isim verip kaydediyorum. Daha sonra programın antet düzenleme kısmına gelince değiştirmek istediğim antetleri burada bulamıyorum.

annotations.pngantet.png

"c:\programdata\idecad10\annotations" klasöründe ve c:\program files\idecad\idecad statik 10\annotations klasörlerinde sildiğiniz antet ve blokların olmadığını teyit edin. Sorununuz çözülmezse 10 versiyonu lisanslı kullanıcılarımız için oluşturulan teknik destek portalından, portalda kayıtlı mail adresi ile teknik destek talebinde bulunun. sorununuzu inceleyelim.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri