V11'i Online Satın Alın

Arka planı siyah yapma

Merhaba değerli forum büyüklerim.
İde'de beyaz arka planla projemi bitirdim.Fakat pafta esnasında gözlerim çok yoruluyor.Anlık olarak beyaz arka planı siyaha çevirebilme imkanım var mıdır?
bununla ilgili forumda tek bir başlık görebildim. Ayarlar menüsünden genel ayarlar kısmından siyah ekran yapabiliyorum.Fakat çizim oluştur kısmında , sadece kalıp planlarım siyah olarak görünüyor. Perde düşey açılımları ,kolon aplikasyon planları halen beyaz görünüyor.Lütfen yardımcı olur musunuz. Bizim arayüzümüz anlık olarak beyazdan siyaha geçmemize neden müsade etmiyor ?

Re: IDE ARKA PLAN SİYAH YAPMA

Merhaba,

Arayüz anlık olarak arkaplan rengi değiştirmeye müsade eder.
Genel Ayarlar diyaloğunda Arkaplan(2B)' yi Siyah olarak değiştiriniz. "Ayarları bütün çizim pencerelerine uygula" satırını işaretleyerek diyalogdan çıkınız. Tüm pencerelerin arka plan rengi siyah olarak değişecektir.

Ekli dosyalar

• g_a.png
    g_a.png
    13.6 KB · Görüntüleme: 815
Re: Ide Arka plan siyah yapma

Dediğinizi yaptığımda, perde detayları yine beyaz ekran olarak çıkıyor maalesef

Gokhan30":724juii8' Alıntı:
Dediğinizi yaptığımda, perde detayları yine beyaz ekran olarak çıkıyor maalesef
Perde detay çizimini yeni oluştururken Çizim ayarları diyaloğunda arka plan rengini siyah seçiniz.

Ekli dosyalar

• P1.png
    P1.png
    109.8 KB · Görüntüleme: 733

İlginiz için çok teşekkür ederim.Son bir sorum olacak. Pafta sayfamın tema rengini nasıl siyah yapabilirim? Tek sorunum bu kaldı

Gokhan30":bgierf10' Alıntı:
İlginiz için çok teşekkür ederim.Son bir sorum olacak. Pafta sayfamın tema rengini nasıl siyah yapabilirim? Tek sorunum bu kaldı
Arka plan rengi siyah olan bir çizim penceresine geçip, sağ tuş menüden "Pafta Dizaynı/Yeni Pafta oluştur" komutuyla yeni bir çizim paftası oluşturduğunuzda arka plan rengi de siyah olacaktır.
İyi çalışmalar

Levent Bey size ne kadar teşekkür etsem azdır.Her sorduğum soruya yardımcı oldunuz.Şu an her hangi bir sorunum kalmadı.Geceleri çalışıyorum.Sayenizde gözlerimi kurtardım.Size minnettarım

Geri