B Berkay ÖZKAYA Üye 18 May 2023 #1 Asansör kuyusuna inen 2 asansör perdemin kesme güvenliği ve donatı yetersiz hatalarını ne yaparsam yapayım gideremiyorum lütfen yardımcı olun Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2023-05-18 175825.png 139.5 KB · Görüntüleme: 14 Ekran görüntüsü 2023-05-18 180336.png 46 KB · Görüntüleme: 15
Asansör kuyusuna inen 2 asansör perdemin kesme güvenliği ve donatı yetersiz hatalarını ne yaparsam yapayım gideremiyorum lütfen yardımcı olun
B Berkay ÖZKAYA Üye 18 May 2023 #2 PROJE DOSYASINI EKLEDİM Ekli dosyalar SÜLEYMAN SAYMAN.cde SÜLEYMAN SAYMAN.cde 2.7 MB · Görüntüleme: 7
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 18 May 2023 #4 costumayzer' Alıntı: Asansör kuyusuna inen 2 asansör perdemin kesme güvenliği ve donatı yetersiz hatalarını ne yaparsam yapayım gideremiyorum Genişletmek için tıkla ... Öneri proje ekte. Ekli dosyalar UO SÜLEYMAN SAYMAN.cde UO SÜLEYMAN SAYMAN.cde 1.3 MB · Görüntüleme: 7
costumayzer' Alıntı: Asansör kuyusuna inen 2 asansör perdemin kesme güvenliği ve donatı yetersiz hatalarını ne yaparsam yapayım gideremiyorum Genişletmek için tıkla ... Öneri proje ekte.
B Berkay ÖZKAYA Üye 19 May 2023 #5 nasıl çözdüğünüzü izah etme şansınız var mıdır acaba ünver bey ? eğer anlatma şansınız varsa mantığını öğrenmek isterim.
nasıl çözdüğünüzü izah etme şansınız var mıdır acaba ünver bey ? eğer anlatma şansınız varsa mantığını öğrenmek isterim.