Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese kolay gelsin, ekte mimari kesiti ve kat planını yolladım. Temel- asansör kuyusu ve +20 kotunda olan tabliyeyi tanımlamakta zorluk çekiyorum. Bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.(Temel radye temel olacak)
Merhaba subasman katı oluşturmanız gerek bu yüzden subasman perdeleri tanımlamanız gerek mimariniz tam bilmiyorum fakat fikir elde edilcek şekilde işinize yarayacağını düşündüğüm şekilde düzenledim kuyu kısmını çizimlerde göstermeniz bence daha uygun ben model olarak fikir belirtmesi açısından girdim fakat bence modelde radyeyi düz geçin çizimde ayarlayın (şahsi fikrim) model olarak verdiğim ekin üzerinde çalışmanız gerek saygılar sunarım
bilgileriniz için tesekkür ederim. dediğniz gibi yapmak mantıklı görünüyor fakat rapor ve metraj kısmında asansör kuyusu hesaba katılmıcak, bu sıkıntı olusturmazmı?
ÖNERİM
-- Kirişsiz radye temel üst kotunu -150 cm indir. Duvarlar altına su basman kirişleri tanımla. Ayrıca asansör altına temel tanımlamaya gerek kalmaz.
-- Veya bu forumda bu konu ile ilgili çok öneri var onları inceleyerek yapabilirsin.