H Hüseyin Yalçın Etkin Üye 4 Tem 2024 #1 grup olarakta denedim normal şekildede yaptım asansör perdelerimi kurtaramıyorum. yardımcı olma şansınız varmı acaba. Ekli dosyalar STATİK PROJE 2.cde STATİK PROJE 2.cde 7.4 MB · Görüntüleme: 6
grup olarakta denedim normal şekildede yaptım asansör perdelerimi kurtaramıyorum. yardımcı olma şansınız varmı acaba.
Yasin TEZEL Uzman Üye 4 Tem 2024 #2 Asansör perdelerini perde grubu olarak tanımlayın Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Asansör çukurunu modele dahil etmemeniz uygun olur. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Perde kesme güvenliği ile ilgili yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Ayrıca aşağıdaki başlıkta sorunuza kullanıcılarımız tarafından cevap verilmiş Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
Asansör perdelerini perde grubu olarak tanımlayın Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Asansör çukurunu modele dahil etmemeniz uygun olur. Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Perde kesme güvenliği ile ilgili yardım sayfasını inceleyiniz Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Ayrıca aşağıdaki başlıkta sorunuza kullanıcılarımız tarafından cevap verilmiş Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.