V11'i Online Satın Alın

Asansör perdesi ilk katta yetersiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mutant39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mutant39

Yeni Üye
İyi günler dilerim herkese ekteki projemde gösterdiğim üzere asansör perdem bodrum katında yetersiz geliyor. Ayrıca programa ve inşaat mühendisliğine yeni başladım her türlü yol göstermeniz benim için çok önemlidir şimdiden teşekkürler.
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba
Önerilerim:
--R katsayı seçimini sihirbazı kullanarak yapın,
--Geometri hataları giderin,
--Perdeleri grup yapın,
--Üst-üste gelen kolonlar,
--Kirişin üzerine oturan kolonlar,
--Hatalı döşemeler ....var.
Örnek olsun diye düzelttim. Gerisi size kaldı.

Ünver ÖZCAN
Çok çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz. Affınıza sığınarak Geometri hataları ve kirişin üzerine oturan kolonlar kısmını açıklayabilir misiniz lütfen anlamadım da tam. Sonraki projelerde dikkat ediyim.

Merhaba
--
Geometri hataları
Sol alt tarafta bulunan Geometri kontrolü ikonunu tıklayıp hatalarınızı görebilirsiniz. (Hata olanların düzeltilmesi gerekir.)
kirişin üzerine oturan kolonlar kısmını açıklayabilir misiniz
En üst katta kirişlerin üzerine oturan kolonlar vardı. Bu TBDY2018 göre istenmeyen bir durumdur. Kolonlarda ve perdelerde yukarıdan aşağı düşey süreksizlik olmamalı.
Ayrıca üstteki kolon ve perde ebatları alttakinden büyük olmamalı.

Aşağıdaki videoları izleyiniz.

Merhaba
--

Sol alt tarafta bulunan Geometri kontrolü ikonunu tıklayıp hatalarınızı görebilirsiniz. (Hata olanların düzeltilmesi gerekir.)

En üst katta kirişlerin üzerine oturan kolonlar vardı. Bu TBDY2018 göre istenmeyen bir durumdur. Kolonlarda ve perdelerde yukarıdan aşağı düşey süreksizlik olmamalı.
Ayrıca üstteki kolon ve perde ebatları alttakinden büyük olmamalı.
Aşağıdaki videoları izleyiniz.
çok teşekkürler her şey için

Geri