Levent Özpak Administrator 14 Nis 2022 #2 Askı donatıları, kiriş - kiriş birleşimlerinde, ts 500'de verilen 8.1.6 koşuluna istinaden hesaplanır ve kiriş açılımında etriye çizimi olarak verilir. Kaldırılamaz.
Askı donatıları, kiriş - kiriş birleşimlerinde, ts 500'de verilen 8.1.6 koşuluna istinaden hesaplanır ve kiriş açılımında etriye çizimi olarak verilir. Kaldırılamaz.
S saliha esen Üye 14 Nis 2022 #3 teşekkür ederim.ben de öyle düşünmüştüm fakat yapı denetim kiriş askı donatısını iptal ederek çözün demiş.
teşekkür ederim.ben de öyle düşünmüştüm fakat yapı denetim kiriş askı donatısını iptal ederek çözün demiş.
Levent Özpak Administrator 14 Nis 2022 #4 saliha esen' Alıntı: teşekkür ederim.ben de öyle düşünmüştüm fakat yapı denetim kiriş askı donatısını iptal ederek çözün demiş. Genişletmek için tıkla ... "Askı donatısı hesabında mevcut etriyeleri dikkate al" seçeneği işaretlenmemesi istenmiş olabilir.
saliha esen' Alıntı: teşekkür ederim.ben de öyle düşünmüştüm fakat yapı denetim kiriş askı donatısını iptal ederek çözün demiş. Genişletmek için tıkla ... "Askı donatısı hesabında mevcut etriyeleri dikkate al" seçeneği işaretlenmemesi istenmiş olabilir.