V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Asmolen döşemede yaşanan sıkıntılar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan inci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

inci

Etkin Üye
2 katlı küçük bir proje üzerinde çalışıyorum yapı sahibi asmolende ısrarcı olunca asmolen çalışmaya başladım fakat perdelerin devrilme şartını bir türlü sağlayamıyorum neredeyse bütün kolonları perdeye çevirmek zorunda kalıyorum ben mi hata yapıyorum bir yerlerde yoksa bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı? Asmolenle çözülmüş projeniz varsa paylaşırsanız memnun olurum

iş yaptığımız belediyeler ile konuşarak şöyle bir sonuca vardık. özellikle z+1 yapı denetimsiz işlerde sds değeri 0,500-0,505 arasında falan ise perde kullanmadan sınırlı sünek olarak çözüyoruz. tabi bu tip yerler bulunduğumuz bölgede çok az ve köylerde olan birim durum. belediye de vatandaş ruhsat almış korkutmayalım diye kolaylık sağlıyor. diğer yapılarda ise uğraşmaya devam

inci":27extqg2' Alıntı:
2 katlı küçük bir proje üzerinde çalışıyorum yapı sahibi asmolende ısrarcı olunca asmolen çalışmaya başladım fakat perdelerin devrilme şartını bir türlü sağlayamıyorum neredeyse bütün kolonları perdeye çevirmek zorunda kalıyorum ben mi hata yapıyorum bir yerlerde yoksa bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı? Asmolenle çözülmüş projeniz varsa paylaşırsanız memnun olurum

Geri