O onderyk Üye 21 Eki 2014 #1 merhabalar idecad e yeni bir autocad dosyasını import ediyorum ama resimde ki gibi dosyayı almıyor. sebebi nedir acaba yardımcı olurmusunuz...
merhabalar idecad e yeni bir autocad dosyasını import ediyorum ama resimde ki gibi dosyayı almıyor. sebebi nedir acaba yardımcı olurmusunuz...
Hakan Şahin Administrator 22 Eki 2014 #2 onderyk":ba7t6c1g' Alıntı: merhabalar idecad e yeni bir autocad dosyasını import ediyorum ama resimde ki gibi dosyayı almıyor. sebebi nedir acaba yardımcı olurmusunuz... Genişletmek için tıkla ... Dosyaya erişim ile ilgili bir sorun var gibi görünüyor, dosyanın konumunu ve adını(Türkçe karakterden kullanmadan) değiştirip ekrar dener misiniz?
onderyk":ba7t6c1g' Alıntı: merhabalar idecad e yeni bir autocad dosyasını import ediyorum ama resimde ki gibi dosyayı almıyor. sebebi nedir acaba yardımcı olurmusunuz... Genişletmek için tıkla ... Dosyaya erişim ile ilgili bir sorun var gibi görünüyor, dosyanın konumunu ve adını(Türkçe karakterden kullanmadan) değiştirip ekrar dener misiniz?