N nurbanukoc Yeni Üye 12 Mar 2024 #1 neredeyse bütün kolonlarımda B hatası var . Projede iki tane poligon kolon yaptım ama ona da çok fazla donatı atılmış. lütfenn yardıımmm Ekli dosyalar 245-11 akhisar.cde 245-11 akhisar.cde 389.9 KB · Görüntüleme: 11
neredeyse bütün kolonlarımda B hatası var . Projede iki tane poligon kolon yaptım ama ona da çok fazla donatı atılmış. lütfenn yardıımmm
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 12 Mar 2024 #2 nurbanukoc' Alıntı: neredeyse bütün kolonlarımda B hatası var . Projede iki tane poligon kolon yaptım ama ona da çok fazla donatı atılmış. lütfen yardıımmm Genişletmek için tıkla ... önerilerim; kolon, temel, fiber donatı, 2. kat duvar yükleri düzenlendi. öneri proje ekte. Ekli dosyalar Ü.Ö. 245-11.cde Ü.Ö. 245-11.cde 288.9 KB · Görüntüleme: 23
nurbanukoc' Alıntı: neredeyse bütün kolonlarımda B hatası var . Projede iki tane poligon kolon yaptım ama ona da çok fazla donatı atılmış. lütfen yardıımmm Genişletmek için tıkla ... önerilerim; kolon, temel, fiber donatı, 2. kat duvar yükleri düzenlendi. öneri proje ekte.