V11.13 kullanıma sunulmuştur.

BİLGİSAYARIMDA Kİ ÇİZİM VE ANALİZDEKİ YAVAŞLIK

Herkese Merhaba;
Benim yaklaşık olarak 1 GB bir projem var,
Projem inşaat alanı ortalama 45 bin m2,

Projemi laptopta çözmeye çalışırken bu çizim ve analiz yavaşlığından ötürü yeni bir bilgisayar aldık,

**Laptop özelliklerim;
İ7-9750HF CPU 2.60 GHz
16 GB Ram
Ekran kartı 4 gb

** Yeni Bilgisayarımın özelliklerim;
11. nesil
İ9-11900KF CPU 3.50 GHz
32 GB Ram
Ekran kartı 24 gb

yeni bilgisayarım ile eski bilgisayarım arasında çizim süresi ve analiz dahil herhangi bir süre kısalması olmamıştır. aynı sürelerde çizim ve analiz yapılmıştır, yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Çok bariz olmamakla birlikte bir miktar süre kısalması beklenebilirdi. Önerilerim,

Yarı rijit diyafram ile analiz yapmadan önce ön tasarımınızı tam rijit diyafram modeli ile bitirin.
Mümkünse yapıyı diletasyonlara ayrırarak ayrı ayrı modelleyin. (Çizim için ilerde birleştirebilirsiniz.)
Döşeme,radye ve perde gibi alan objelerinin sonlu eleman genişliklerini büyülterek düğüm noktası sayısını küçültün. ( Çok ciddi hız katacaktır. )
Yeni bilgisayarınız eğer bir laptop ise güç plan ayarlarının doğru yapılandırıldığından emin olun.

yeni bilgisayarım ile eski bilgisayarım arasında çizim süresi ve analiz dahil herhangi bir süre kısalması olmamıştır. aynı sürelerde çizim ve analiz yapılmıştır, yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Merhaba,
Karşılaştırma yaptığınız İdeCAD proje dosyasını ekleyip , her iki bilgisayardaki analiz sürelerini tam olarak yazar mısınız?
Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.

Geri