A Acemii Yeni Üye 3 Ağu 2015 #1 bütün denemelerime rağmen hatayı gideremedim yadım edermisiniz ? şimdiden çok teşekkür ederim . Ekli dosyalar İSİMSİZ PROJE.ide7 İSİMSİZ PROJE.ide7 955.7 KB · Görüntüleme: 479
C cakilomer Tanınmış Üye 3 Ağu 2015 #2 Ekteki dosyada 1 .katta b hatası yok kiriş genişlikleri az geldi bana nervür yönleri değişebilir. Ekli dosyalar b h.cde b h.cde 126.5 KB · Görüntüleme: 442
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 3 Ağu 2015 #3 Merhaba --Hesap yapıldığında döşemelerde hata veriyor düzeltin --kolonlardaki (B) hatalarını Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. göre düzeltin. (Pratik olarak yapılacak kirişler kolonları ortalasın.) Ünver ÖZCAN
Merhaba --Hesap yapıldığında döşemelerde hata veriyor düzeltin --kolonlardaki (B) hatalarını Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. göre düzeltin. (Pratik olarak yapılacak kirişler kolonları ortalasın.) Ünver ÖZCAN
A Acemii Yeni Üye 3 Ağu 2015 #4 son hali tekrar incelermisiniz ? kirişler 2 katlı bu bina için boyut olarak yetersiz mi ? Ekli dosyalar deneme.ide7 deneme.ide7 970.4 KB · Görüntüleme: 457
Y yusufkinik Yeni Üye 27 Ağu 2015 #5 arkadaşım projendeki hataları giderdim şunu unutmuşşun kirişler döşeme kalınlığının 3 katından fazla olamaz buna dikkat et .. kolay gelsin Ekli dosyalar deneme.ide7 deneme.ide7 971.7 KB · Görüntüleme: 487
arkadaşım projendeki hataları giderdim şunu unutmuşşun kirişler döşeme kalınlığının 3 katından fazla olamaz buna dikkat et .. kolay gelsin