BALKON KORKULUĞU

ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR.ÇOK HEYECANLANDIM.SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.BALKONLARDA HEP AYNI KORKULUĞU KULLANMAKTAN ÇOK SIKILMIŞTIM.
HARİKASINIZ NE DİYEYİM...ELLERİNİZE KOLLARINIZA SAĞLIK...
 
mrb bende balkon korluklarını yapamıorum acaba bana yardımcı olabılırmısınz.bende yenı basladım ıde mımarı kullanmaya ama daha onceden az cok bılıordum kullanmıodum sımdı kullanmaya basldım ama balkon korkuluklarını ve zemın katta su basman yapamıorum bu konularda bana yardımcı olabılırsenız sevınırım.
 
Sn. Selami,
6 versiyonda korkuluk ve küpeşte tanımlama olanakları yeniden ele alınıp çok daha kolay hale getirildi. Şu anda beta kullanıcılarımız bu olanağı kullanabiliyor. Yakında forumumuzda eğitim videolarını paylaşacağız ve bu olanağın kullanımını 6 versiyon demolarına dahil edeceğiz. Daha önceki versiyonlarımızda ise kütüphane komutu içindeki tip korkulukları kullanıyoruz. Birini seçip boyutlarını ve materyallerini projenize uygun hale getirip çizime yerleştiriyor ve obje çoğaltma yöntemleriyle balkon, teras vb. boyunca çoğaltıyorsunuz. Burada gelişmiş obje çoğaltma komutunu kullanmanızı tavsiye ederim. (Çizgisel veya eğrisel bir yolun üzerine eşit aralıklarla obje kopyalayacağından )

Su basman için ayarlar/ kat genel ayarlarında zemin kat kotuna (0) yerine su basman yüksekliği değerinizi yazdığınızda tüm yapı o yüksekliğe kaldırılacaktır. Bodrum katınız varsa 1. bodrum kat açıp kat tanımlamanızı yapabilir, bodrum katınız yoksa yine 1. bodrum katta su basman kotuna kadar olan boşluğu doldurmak için su basman yüksekliğinde bodrum çevre perdesi veya duvar tanımlayabilirsiniz.
 
Geri
Üst