F fatmasolmaz Üye 24 Ara 2021 #1 Merhaba betonarme çatı yapmam gerekiyor. İlk defa yapacağım yardıma ihtiyacım var. Lütfen yardı8mcı olabilir misiniz? kirişleri eğimli döşemeyi eğimli yapamadım. Ekli dosyalar betonarme çatı oluşturma.cde betonarme çatı oluşturma.cde 937.8 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba betonarme çatı yapmam gerekiyor. İlk defa yapacağım yardıma ihtiyacım var. Lütfen yardı8mcı olabilir misiniz? kirişleri eğimli döşemeyi eğimli yapamadım.
Şükrü Şahin Kıdemli Üye 25 Ara 2021 #2 fatmasolmaz' Alıntı: Merhaba betonarme çatı yapmam gerekiyor. İlk defa yapacağım yardıma ihtiyacım var. Lütfen yardı8mcı olabilir misiniz? kirişleri eğimli döşemeyi eğimli yapamadım. Ekli dosyayı görüntüle 22214 Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.
fatmasolmaz' Alıntı: Merhaba betonarme çatı yapmam gerekiyor. İlk defa yapacağım yardıma ihtiyacım var. Lütfen yardı8mcı olabilir misiniz? kirişleri eğimli döşemeyi eğimli yapamadım. Ekli dosyayı görüntüle 22214 Genişletmek için tıkla ... Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol.