Güncel Fiyatlar ile Online Satın Almak için Tıklayınız

Betonarme bina hakkında öneri veya tavsiye

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan insan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

insan

Etkin Üye
Herkese merhabalar. Modellediğim bir yapının ekini ekliyorum. Yapıda herhangi bir sorun gözükmüyor. Merdiven hariç yapının modellemesini tamamladım. Meraktan performans analizi de yaptım ve yapı hiç hasar almıyor elastik bölgede kalıyor diyebiliriz. Yapının kapasite oranları da gayet düşük gözükmekte. Model yada fen hatası yapmış olabilirim diye merak ettim. Yapıda herhangi bir model veya mantık hatası var mı? Şimdiden teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

Herkese merhabalar. Modellediğim bir yapının ekini ekliyorum. Yapıda herhangi bir sorun gözükmüyor. Merdiven hariç yapının modellemesini tamamladım. Meraktan performans analizi de yaptım ve yapı hiç hasar almıyor elastik bölgede kalıyor diyebiliriz. Yapının kapasite oranları da gayet düşük gözükmekte. Model yada fen hatası yapmış olabilirim diye merak ettim. Yapıda herhangi bir model veya mantık hatası var mı? Şimdiden teşekkürl
önerilerim;
--kirişlerde kapasite kurtarmıyor, fiber donatı işaretleyerek hesap yaptırınız,
1687888329088.png
--performans hesabını kolon-kiriş-perde donatılarını sabitledikten sonra yaptırmalısınız. donatı sabitleme yapılınca eko değerlerinde hata veriyor ama yeni yapıda bu hesabı yönetmelik gereği yaptırmanıza yok.
1687888612845.png
 
Geri
Üst