V11'i Online Satın Alın

V10 Kilidinizi Online V11 Yapın

Betonarme kolon çelik birleşim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkulak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkulak

Üye
1677881324015.pngMerhaba, iyi çalışmalar. Projemde resimde gösterdiğim çelik kiriş ile betonarme kirişin birleşimi için çok uğraştım ancak buraya birleşim atamıyorum programda. Guseli birleşim veya diğer birleşimleri denedim atmadı. Ek olarak yağmur oluğu ekleme şansımız var mı programda? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Ekli dosyalar

Bu projede çok ciddi şekilde kar birikmesi olur. Nacizane tavsiyem mimari revizyon yapın. Yahut bütün hesaplarınızı iyi yapın. İdecad beton kolon + çelik mesnet hesaplarının sadece çelik kısmını yapar. Diğer kısmını programdan aldığınız yüklerle sizlerin teyit etmeniz gerekir.

Buna çok benzer bir pazaryeri çatısı (Kuzey Ege'de ) kar birikmesinden çöktü. 2 kişi maalesef öldü. Proje müellifi , belediye kontrolü ve müteahhit hapis cezası aldılar.

3 kuruş para alacağım diye ömür boyu sorumluluk alıyorsunuz bunun farkında olun.

Bu projede çok ciddi şekilde kar birikmesi olur. Nacizane tavsiyem mimari revizyon yapın. Yahut bütün hesaplarınızı iyi yapın. İdecad beton kolon + çelik mesnet hesaplarının sadece çelik kısmını yapar. Diğer kısmını programdan aldığınız yüklerle sizlerin teyit etmeniz gerekir.

Buna çok benzer bir pazaryeri çatısı (Kuzey Ege'de ) kar birikmesinden çöktü. 2 kişi maalesef öldü. Proje müellifi , belediye kontrolü ve müteahhit hapis cezası aldılar.

3 kuruş para alacağım diye ömür boyu sorumluluk alıyorsunuz bunun farkında olun.
Oluk konulan kısımda mı kar birikmesi olur diyorsunuz? Mimari revizyon için be yapılabilir tavsiyenizi alalım.

Kar birikmesi oluru ben demiyorum. TS EN 1991-1-3 diyor. Evet oluk kısmında olur. Çatı ortadan tek kırma yapılabilir.

Geri