B burakerkişi Üye 5 Nis 2021 #1 İyi günler Betonarme tasarımında eğimli döşeme yapılabilir mi ? Eğimli kirişin donatılarında hatalı çıkıyor ve geometri kontrolünde döşeme kiriş kenarı çakışıyor hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler. Ekli dosyalar ÖN GÜBRE RAPOR 2.ide10 ÖN GÜBRE RAPOR 2.ide10 1.6 MB · Görüntüleme: 25
İyi günler Betonarme tasarımında eğimli döşeme yapılabilir mi ? Eğimli kirişin donatılarında hatalı çıkıyor ve geometri kontrolünde döşeme kiriş kenarı çakışıyor hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler.
Ünver ÖZCAN Uzman Üye 5 Nis 2021 #2 Re: EĞİMLİ DÖŞEME Merhaba burakerkişi:x88l7e88' Alıntı: Betonarme tasarımında eğimli döşeme yapılabilir mi ? Eğimli kirişin donatılarında hatalı çıkıyor ve geometri kontrolünde döşeme kiriş kenarı çakışıyor hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Objelere nasıl Eğim Verililir Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Ünver ÖZCAN
Re: EĞİMLİ DÖŞEME Merhaba burakerkişi:x88l7e88' Alıntı: Betonarme tasarımında eğimli döşeme yapılabilir mi ? Eğimli kirişin donatılarında hatalı çıkıyor ve geometri kontrolünde döşeme kiriş kenarı çakışıyor hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla ... Aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Objelere nasıl Eğim Verililir Bu linki görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol. Ünver ÖZCAN