V11'i Online Satın Alın

Birleşim bölgesi kesme güvenliği raporu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkrts88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkrts88

Tanınmış Üye
birleşim bölgesi kesme güvenliği sorunu raporun en üstünde çıkmasını istersem ne yapmam gerekir. yani nasılki kesiti yetersiz elemanları söylüyor en üstte bunu da söylesin normalde alt sayfalarda söylüyor fakat ben en üstte söylemesini istiyorum hatta rapor oluştururken hatalar var desin. bunu nasıl yaparım

teşekkürler

mkrts88":1j6zyz2f' Alıntı:
birleşim bölgesi kesme güvenliği sorunu raporun en üstünde çıkmasını istersem ne yapmam gerekir. yani nasılki kesiti yetersiz elemanları söylüyor en üstte bunu da söylesin normalde alt sayfalarda söylüyor fakat ben en üstte söylemesini istiyorum hatta rapor oluştururken hatalar var desin. bunu nasıl yaparım.
teşekkürler
Merhaba,
Kolon-Kiriş Birleşim Kesme Güvenliği(B) kontrolüne yönelik hata mesajı "Projede Hatalar Tespit Edildi" listesinde verilmemektedir.
Kolon betonarme diyaloğundan sorunlu olan kolonlar rapor almadan önce görülebilir.
İyi çalışmalar

Merhaba
Levent Özpak":itasz0oe' Alıntı:
Kolon-Kiriş Birleşim Kesme Güvenliği(B) kontrolüne yönelik hata mesajı "Projede Hatalar Tespit Edildi" listesinde verilmemektedir.
Kolon betonarme diyaloğundan sorunlu olan kolonlar rapor almadan önce görülebilir.
Bu konu ile ilgili olarak (B) hataları hata mesajında verilmeli diye senelerden beri yazdığım halde yapılmadı.(Niçin yazılmadığı için verilen cevap tatmin edici değil.)
Yazılmıyorsa bu hata düzeltilmeden proje tamamlanmış oluyor mu? Olmuyor.
Burada yazdığım önerilerin büyük bir kısmında (B) hatalarını atlamayın, düzeltin diye yazıyorum.
Hiç olmazsa şimdi isteyenler için bir opsiyon açıp bu hatayı görmeleri sağlanmalı.

Ünver ÖZCAN

sanırım sunduğum orta yol güzel bi çözüm olacaktır

birleşim bölgesi güvenlik hatalarını insiyatife al / alma diye bir seçenek olsa bir de varsayılan olarak insiyatife alınmamış olsa isteyen insiyatife alsa güzel olur.

Geri